Які жінки за знаком Зодіаку найгірші подруги

Дружити треба вміти

Дружба — це багатство, яке потрібне кожній людині. Комусь щастить знайти друзів ще у дитинстві, а хтось розчаровується у людях протягом усього життя. Виявляється, на вміння дружити впливає знак Зодіаку.

Є жінки, які просто не придатні для дружби.

 

Водолій

Представниці цього знаку Зодіаку ніби й душевні люди й намагаються створювати вигляд дружби, але вони постійно змінюють плани й схильні до зрад. Тому покладатися на Водоліїв не варто.

Овен

Дівчата-Овни – це королі компаній. Вони активні, веселі та розумні. Але між дружбою та своїми інтересами Овни завжди обирають власну вигоду.

Риби

Дівчата-Риби – хитрунки. Вони завжди намагаються привернути увагу до себе, тож будуть вдавати дружбу з усіма, з ким це вигідно на даному етапі. Щойно вони досягли свого, вони шукають інших «найкращих» друзів.

Близнята

Близнята – це подружки на короткий проміжок часу. Вони не вміють тримати секрети й схильні до пліток. Ба більше, якщо у подружки з’явиться хлопець, то він неодмінно стане ціллю №1, яку треба завоювати. З Близнятами можна спілкуватись, але ніколи не втрачайте пильність, колись це допоможе запобігти душевному болю.

Джерело: Ukr.Media  

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень