Невеликий прибуток – Дівам, новий роман – Водоліям: гороскоп на 1 серпня

А у Близнят починається хороший період у житті

ОВНИ

У вашому житті намічається новий виток розвитку, але для цього треба добре попрацювати вже зараз. Не виключено, що вас невдовзі чекає зміна суспільного або службового становища. 

ТЕЛЬЦІ

Ваша енергія позитивно відіб'ється на результатах роботи та дозволить домогтися успіхів у багатьох починаннях. Можлива новина, яка призведе до невеликих, але перспективних змін в особистому житті.

БЛИЗНЯТА

Починається сприятливий період, коли ви зможете подолати всі випробування і перешкоди на шляху до мети. Але уникайте фізичних і нервових перевантажень.

РАКИ

Це день покаяння та прощення. Ви відчуєте приплив сил і з неймовірним ентузіазмом візьметеся за все відразу. А зорі зараз настільки прихильні до вас, що будь-які справи вдаватимуться з першого разу. 

ЛЕВИ

Вдалий день для кар'єри, встановлення ділових відносин з впливовими людьми. Ваша активність на роботі неодмінно принесе результати. Якщо добре продумає свої дії, то невдовзі вас чекає успіх.

ДІВИ

Можливий невеликий прибуток. Чекайте також приємних сюрпризів. Зараз хороший час для рішучих кроків в особистому житті. 

ТЕРЕЗИ

Ймовірне знайомство, яке може докорінно змінити ваш спосіб життя. Також цього дня вам доведеться ухвалювати серйозні рішення. 

СКОРПІОНИ

Перед вами відкриються можливості для кар'єрного росту. Прекрасний день для любові і романтичних пригод.

СТРІЛЬЦІ

Ваше особисте життя негативно відіб'ється на професійній діяльності. Зараз варто переосмислити свою поведінку та деякі вчинки.

КОЗОРОГИ

Зорі гарантують успіх тільки тим, хто діятиме щиро. Також не впустіть шанс заявити про себе та продемонструвати свої найкращі якості в роботі.

ВОДОЛІЇ

Не виключений початок нового роману або відновлення старих стосунків. Що б не підказувало серце, обов’язково залучайте голову.

РИБИ

Ймовірно вам вдасться поліпшити своє фінансове становище. Разом з тим, через впертість або зайву наполегливість можливі непорозуміння з колегами або конфлікти з керівництвом.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень