Перевір, чи вгадали астрологи: улюблена їжа усіх знаків Зодіаку

Чи справді це ваш вибір, чи може зірки нашепотіли?

ОВНИ

Їжа – точне відбиття характеру Овна. Вони люблять добрячий шматок смаженого м’яса з прянощами та соусами. А якщо це вечеря, то бажано й з келишком червоного вина.

ТЕЛЬЦІ

Це знані на весь світ естети, їм треба, щоб не тільки смачно, але й дуже гарно. Тельці полюбляють хвалитися, що саме виросло на їхньому городі, тим більше, що овочі та фрукти - їхня улюблена їжа.

БЛИЗНЯТА

Одноманітність в їжі – це не про Близнят. Їм треба, аби все в житті нагадувало свято, тому шукають феєрію смаку й залюбки ласують стравами світу. Особливо подобаються їм морепродукти.

РАКИ

Справжнє щастя Раки відчувають, коли мають можливість їсти домашню їжу: борщ, пиріжки, тістечка. Все, що може нагадати Ракам дитинство, дуже їх тішить.

ЛЕВИ

Це любителі ходити у ресторани й обирати дорогі страви. Левам видається, що так вони убезпечили себе від неякісної їжі. До речі, будь-які страви для Лева краще робити з м’ясом.

ДІВИ

Фанати правильного харчування й навіть лікувального голодування. Можуть вдаватися до крайнощів й частенько серед Дів трапляються вегетаріанці. Свої погляди на їжу Діви люблять нав’язувати іншим, чим їх дуже дратують.

ТЕРЕЗИ

Любителі солодощів і знавці десертів. Справжні експерти з тістечок і пирогів. До речі, саме десерти Терези готують найкраще.

СКОРПІОНИ

Це люди консервативних поглядів, і в їжі вони їх теж дотримуються. Для Скорпіонів немає нічого кращого за смажену картопельку, салат чи овочеве рагу. А за смаколик обирають полуницю чи навіть мариновані гриби.

СТРІЛЬЦІ

Люблять експерименти й страви, з якими знайомляться в подорожах, залюбки потім готують вдома. Стрільці часом не помічають, яку жирну їжу вони готують.

КОЗОРОГИ

Вони полюблять дотримуватися харчових звичок дитинства й не надто охоче експериментують з їжею. Якщо бабуся їхня готувала страву за одним рецептом, то Козороги не наважаться щось змінити у рецепті. Навіть суші чи піцу – завжди обирають одні й ті самі.

ВОДОЛІЇ

Водолії обожнюють все нове, цікаве і яскраве. Це перші серед усього Зодіаку, хто кинеться втілювати у життя рецепти з ТікТоку, а після ресторану готуватимуть страву, яка сподобалася, аж поки це не набридне усім іншим вдома.

РИБИ

Риби удають, що ніколи не чули про принципи здорового харчування. Вони не гребують будь-якою їжею. А варто було б більше їсти овочів та фруктів.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень