Зауваження керівництва – Козорогам, матеріальне везіння – Овнам: гороскоп на 2 серпня

А Діви можуть зазнати невдачі

Астрологія: що нам віщують зорі. Гороскоп на Радіо Трек
Гороскоп на 27 травня

ОВНИ

У вас починається пора матеріального везіння. Найближчим часом фінансова ситуація не змусить вас турбуватися.

ТЕЛЬЦІ

Вас чекає спілкування з новою цікавою особою. Не виключено, що вона може бути дуже корисною вам у майбутньому.

БЛИЗНЯТА

Цього дня керівництво відзначить вашу роботу й довірятиме вам більш серйозні справи. У любові вам теж щаститиме – зараз партнер буде особливо уважним до вас.

РАКИ

Перша половина дня позначиться сумнівами та розчаруваннями. Не здавайтеся, уважно прорахуйте кожен крок і дійте за обставинами, не довіряючи порадам.

ЛЕВИ

Вам буде важко зосередитися на роботі, оскільки вас турбуватимуть проблеми особитого характеру. Краще попросити відгул, щоб не погіршити ситуацію ще й на роботі.

ДІВИ

Ви зазнаєте невдачі, якщо спробуєте реалізувати свої плани цього дня самостійно. Заручіться підтримкою спеціалістів і отримаєте прекрасний результат.

ТЕРЕЗИ

Вам буде байдуже до потреб оточуючих, бо думатимете виключно про себе й намагатиметесь усіляко собі догодити. Не будьте такими егоїстами – не відмовляйте, якщо вас попросять про допомогу.

СКОРПІОНИ

Ви будете успішними, якщо продемонструєте впевненість. На контакт із вами може вийти дуже впливова особа. Намагайтеся менше про це розповідати, бо наживете чимало заздрісників.

СТРІЛЬЦІ

Робіть, а не розкидайтеся словами. Якщо хочете завоювати авторитет, то потрібно переходити до дій, інакше втратите довіру.

КОЗОРОГИ

Ймовірно, вас чекають проблеми на роботі або непорозуміння в особистому житті. Можливі плітки та зауваження з боку керівництва.

ВОДОЛІЇ

Цього дня може з’явитися прохолода в любовних справах. Не намагайтеся відразу ж з’ясовувати стосунки – дайте коханій людині час. Та й вам не буде зайвим розібратися зі своїми почуттями.

РИБИ

Ви могли б досягти більшого, якби вірили у свої сили. Не відмовлялися від мрії, навіть не спробувавши. Ваша проблема у вашій самооцінці – попрацюйте над нею.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень