Можливість заробити – Тельцям, спокуси – Водоліям: гороскоп на 4 серпня

А Левам варто уникати романтичних пригод

ОВНИ

Не варто відкладати вирішення проблем на завтра. Навіть якщо щось не вдасться – вас зможуть розрадити друзі. Безкорисливість і відданість близьких людей позитивно відіб'ються на вашій подальшій долі.

ТЕЛЬЦІ

Не виключений несподіваний поворот у вашому житті. З'явиться можливість заробити гроші, але уникайте ризикованих справ, махінацій та спекуляцій.

БЛИЗНЯТА

Думайте, перш ніж сказати, бо конфліктна ситуація може мати небезпечні наслідки. Також вчіться контролювати емоції, інакше ризикуєте втратити найважливіше.

РАКИ

Саме час енергійно взятися за нову справу. Аби досягти успіху вам потрібні завзятість і дисциплінованість.

ЛЕВИ

Остерігайтеся романтичних пригод, вони можуть мати небажані наслідки.

ДІВИ

Не покладайтеся на волю випадку. Дійте цілеспрямовано. Цілком ймовірно, що відносини з впливовими особами зміняться. І не на вашу користь.

ТЕРЕЗИ

Займіться особистими справами, які потребують великих затрат душевних сил. Якщо маєте з кимось конфлікт, то цього дня ситуація владнається.

СКОРПІОНИ

Тримайте під контролем свої фінанси. А ще бережіть нервову систему - стреси та емоційна неврівноваженість можуть негативно вплинути на ваше самопочуття.

СТРІЛЬЦІ

Не виключені цікаві пропозиції з боку керівництва, однак зорі рекомендують бути дуже обережними при укладанні фінансових угод і під час переговорів.

КОЗОРОГИ

Вам необхідно налаштуватися на філософське розуміння подій і явищ. Стримуйте свої емоції, щоб не допустити зривів.

ВОДОЛІЇ

День відзначений емоційним сплеском, активізацією творчих устремлінь і спокусами плоті. Але не поспішайте піддатися ілюзіям і чуттєвим насолодам, бо вони можуть залишити неприємний слід у вашій пам'яті.

РИБИ

Вам буде надзвичайно важко порозумітися з партнерами, тому не призначайте ділових зустрічей. Зараз вам не можна розслаблятися чи сердитися. Багата уява і романтизм можуть стати причиною розчарувань в сердечних справах.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень