Фінансові зміни – Левам, небезпечне знайомство – Скорпіонам: гороскоп на 5 серпня

А кохані Риб будуть вередувати

ОВНИ

Ви будете прагнути участі в усіх дискусіях і суперечках. В особистому житті сила почуттів візьме гору над розумом. Дозвольте й коханим продемонструвати свої емоції.

ТЕЛЬЦІ

День символізує концентрацію всіх сил та енергій. Він сприяє плануванню та матеріальним пошукам. Займіться зміцненням професійних позицій.

БЛИЗНЯТА

Проаналізувавши події цього дня, ви зможете вплинути на ситуацію в колективі. Тому, будьте уважними.

РАКИ

Зорі рекомендують вам повністю присвятити себе роботі, оскільки цілеспрямована діяльність завершиться гарним прибутком.

ЛЕВИ

Можливі позитивні фінансові зміни. Намагайтеся притримати ці гроші, щоб більш правильно ними розпорядитися.

ДІВИ

Зараз будь-яка справа вимагатиме від вас максимуму зусиль. В особистих стосунках відкиньте сумніви та не соромтеся своїх почуттів.

ТЕРЕЗИ

На цей день плануйте ділові зустрічі, оформлення документів, звернення до вищих інстанцій. Ввечері ймовірні дрібні непорозуміння, що виникли через необачні висловлювання або обіцянки. 

СКОРПІОНИ

Остерігайтеся нового знайомства, яке зіграє у вашому житті негативну роль. Несподівана суперечка може загострити обстановку або вирішитися не на вашу користь. 

СТРІЛЬЦІ

Цей день найменше підходить для початку нової справи, чи вирішення побутових питань. Зараз краще зайнятися своїм здоров’ям.

КОЗОРОГИ

На подарунки долі розраховувати не варто, тому уникайте будь-якого ризику. Уникайте також емоційних рішень, особливо у другій половині дня.

ВОДОЛІЇ

Ви будете надто імпульсивними й можете нервувати через дрібниці. Не плануйте на цей день важливих справ, бо їх результат може виявитися непередбачуваним.

РИБИ

Можливі проблеми в особистому житті. Однак, не варто брати їх близько до серця – найімовірніше це будуть просто примхи ваших коханих. Відверта розмова допоможе зняти напругу.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень