Це не чипси, це зірки винуваті! Які знаки Зодіаку приречені на зайву вагу

Астрологи назвали п’ять знаків які попри титанічні зусилля над собою, все одно набирають вагу

РИБИ

Це консерватори, яким важко щось міняти у житті. І дім, і роботу та харчові звички. Тільки почавши марафон схуднення, вони одразу зриваються, переїдають і потім довго себе шкодують. І знову заїдають. 

БЛИЗНЯТА

Послідовність – це не про них. В обід вони можуть забути, що зранку вирішили дотримуватися правильного харчування. Їм важко дотримуватися правил й режиму, а без цього здолати зайві кілограми важко. 

РАКИ

Надто близько все беруть до серця. А здолати стрес так, щоб не нашкодити фігурі – не вміють. Переважно вони переїдають тільки через стрес. 

ЛЕВИ

Вони вміють й спортом займатися, й знають все про правильне харчування – але не практикують цього. Вони не люблять одноманітності в їжі, їм постійно треба щось нове й смачненьке. 

КОЗОРОГИ

Якщо батьки в дитинстві їх привчили до правильного харчування – вони ніколи не наберуть зайвої ваги. Козороги – люди звички, їй вони не зрадять ніколи. Але якщо вони змалку звикли до шкідливої їжі, то цієї звички вони вже навряд позбудуться. 

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень