До 26 серпня Меркурій – у Діві: це помітно позначиться на знаках Землі та Води

Усі знаки Зодіаку по-різному почуватимуться у цей незвичайний період

4 серпня планета Меркурій перейшла у зодіакальний знак Діви. Цей астрологічний аспект триватиме до 26 серпня, і в основному, вплине на земляні знаки – Дів, Тельців та Козерогів, а от представники водних знаків (Рак, Скорпіон і Риби) можуть отримати неабияку користь від Меркурія.

Акцент буде зроблено як на фізичне, так і на психічне здоров’я: ми заспокоїмо свої пристрасті і почнемо реальніше й точніше дивитися на життєві ситуації.

Нині вдалий час, щоб закінчити все, що пов’язане з оформленням документів та нерухомістю. Це також сприятливий період для всіх видів торгівлі, планування подорожей та переїзду.

Овен

Зараз саме час вирішувати проблеми і повертати борги. Зверніть увагу на своє здоров’я й гарненько попрацюйте над вирішенням проблем, якщо такі виявляться.

Телець

Тельці поринуть у глибоке мислення і трансформації. Вони змінять свій спосіб мислення, тож їм буде легше реалізувати свої плани. Бізнес, пов’язаний із закордоном або співпраця з іноземцями може увінчатися чудовими контрактами.

Близнята

Астрологічний аспект, коли Меркурій перебуває в Діві, принесе Близнятам успіхи у роботі та кар’єрі. У цей період можна буде вирішити багато проблемних питань. Плануйте свої справи і у вас все вийде.

Рак

Планів небагато, але їхня реалізація не за горами. Цей період пропонує вам можливості реалізації ваших бажань. Зараз допомога друзів і близьких людей не буде зайвою.

Лев

У тиші і спокої ви ретельно обдумаєте все, чого плануєте досягти. Зберігайте спокій, намагайтеся більше відпочивати і все обов'язково вийде.

Діва

Для Дів настав ідеальний період, який принесе вирішення проблем та задоволення у багатьох сферах життя. Ви працюватимете над собою, і результати будуть неперевершеними.

Терези

Це час, коли ви вирішуєте якісь справи, пов’язані з фінансами, зараз можна очікувати на приплив грошей. Попрацюйте над зміною свого раціону, це буде корисно.

Скорпіон

У цей період до вас повертаються оптимізм та раціональність. Ваші думки прийдуть у рівновагу і всі проблеми та розбіжності з близькими зникнуть.

Стрілець

Час втілювати ідеї, що пов’язані з обстановкою в домі. Якщо у вас стояло питання про переїзд, то починайте вже підшукувати варіанти.

Козоріг

Для Козорогів це час, коли можна нарешті зітхнути з полегшенням. Ви будете вправно керувати власними емоціями і це дасть свої плоди. А в любовних справах зараз найвищі шанси зробити правильний вибір.

Водолій

У Водоліїв буде багато змін у повсякденному житті. Зараз саме час подумати про все із холодною головою. У центрі уваги мають бути думки про власне здоров’я – як фізичне, так і ментальне.

Риби

Прекрасний період для започаткування нових позитивних справ. На всіх, хто займається громадськими справами або працює у великому колективі, чекає процвітання. Будуть думки про спільне життя з вашою коханою людиною. У вас попереду сприятливий період, скористайтеся ним.

Джерело: joy-pup. com

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень