Зміни в особистому житті – Ракам, впевненість у собі – Тельцям: гороскоп на 7 серпня

А Терезів чекають несподівані новини

ОВНИ

Дотримуйтеся правил хорошого тону, будьте розбірливими у стосунках і контролюйте свої слова. Будьте обережні, адже усі помилки та негативні емоції цього дня матимуть своє відображення в найближчому майбутньому.

ТЕЛЬЦІ

Сприятливий день для того, щоб побороти сумніви у собі. Стриманість у виявленні почуттів може дуже зашкодити стосункам.

БЛИЗНЯТА

Цього дня зорі готові допомогти вам у спробі досягти найбільш честолюбних задумів та ідей.

РАКИ

Можливі зміни в особистому житті самотніх представників знаку. Вам доведеться зробити вибір між любовною пристрастю і своїми рідними.

ЛЕВИ

Присвятіть день відпочинку, щоб набратися сил та енергії перед робочим тижнем. Не виключено, що у вас з'явиться бажання внести корективи в особисте життя, однак зорі радять не поспішати.

ДІВИ

Погляньте на ситуацію під іншим кутом і зрозумієте, що проблема не така глобальна, як ви собі уявляли. Це додасть оптимізму і значно полегшить вам життя.

ТЕРЕЗИ

Цього дня вас чекають несподівані новини та нестандартні ситуації, з якими ви зможете впоратися тільки завдяки інтуїції та глибокому аналізу.

СКОРПІОНИ

Доброзичливість і вміння забувати образи допоможуть уникнути сварки. Спілкування з друзями приведе вас до несподіваних ідей та висновків.

СТРІЛЬЦІ

Зорі рекомендують тверезо оцінити чесноти коханих і не сприймати бажане за дійсність. Будьте реалістами!

КОЗОРОГИ

Рекомендуються всі практики для очищення організму. Роздайте за можливості борги, а також постарайтеся уникати людей, які вам заважають. 

ВОДОЛІЇ

Всі неприємні ситуації розглядайте як уроки долі. І, звісно, робіть висновки. Цього дня можливе романтичне знайомство. 

РИБИ

Зорі не рекомендують намагатися виділитися або ставити свої бажання на перше місце. Схильність до порядку, яка доходить інколи до педантизму, може ускладнити відносини з близькими.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Патрульні у Рівному знайшли східноєвропейську лайку

Сьогодні в районі парку "Грабник" перехожий знайшов собаку. Тваринка породи Східносибірська лайка, була в нашийнику. Патрульні відвезли її в управління патрульної поліції за адресою: м. Рівне, вулиця Степана Бандери 14-А.  Телефон для контакту: 

У Рівному знайшли посвідчення військового

На вулиці Шевченка у Рівному знайшли посвідчення військового. Документ виданий на ім'я Татаріна Бориса Петровича. За детальнішою інформацією варто звертатися за номером - 096 795 83 31

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

Більше оголошень