Приємна зустріч – Козорогам, загострення почуттів та інтуїції – Ракам: гороскоп на 10 серпня

А Левам варто поберегти нерви

ОВНИ

Будьте готові до ситуацій, які потребуватимуть надзвичайно швидкої реакції. Не виключено, що заради когось доведеться пожертвувати своїми інтересами.

ТЕЛЬЦІ

Вас чекає хороший день. Ви пригадаєте, що таке радість, спокій і гармонія. Цю легкість ви відчуватимете не лише сьогодні.

БЛИЗНЯТА

Будьте наполегливими. Завдяки цьому у вас з’явиться можливість домогтися поставлених цілей. Цей день порадує фінансовими успіхами, все буде виходити легко.

РАКИ

День пов'язаний із загостренням почуттів та інтуїції. Ви без зусиль зможете відокремити зерно від полови й ухвалити правильні рішення.

ЛЕВИ

Ваші бажання не зможуть зараз стати реальністю, як би вас це не дратувало. Не варто йти напролом, бо зайва знервованість може призвести до погіршення самопочуття.

ДІВИ

День сприятливий для спілкування у тісному сімейному колі. Можливі приємні несподіванки, гарні новини та маленькі сімейні свята. 

ТЕРЕЗИ

Ви зможете реалізувати свої природжені здібності лідера. Можливо, до вас звернуться за допомогою і порадою у важких особистих проблемах – не відмовляйте. 

СКОРПІОНИ

Вам потрібно навчитися визнавати свої помилки. Завдяки цьому цього дня нарешті може закінчитися тривалий конфлікт.  

СТРІЛЬЦІ

Не надто сприятливий день для з'ясування стосунків із керівництвом. Навіть якщо вас щось дуже не влаштовує, залиште цю розмову на інший день.

КОЗОРОГИ

Будьте готові до цікавого знайомства або зустрічі з людиною, яку не бачили багато років.

ВОДОЛІЇ

Цього дня доведеться багато працювати та, можливо, навіть затриматися на роботі допізна. Але результат цієї праці вас потішить.

РИБИ

Чекайте на приємні новини на роботі. Не бійтесь проявляти ініціативу та брати на себе виконання складних завдань.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень