Обман коханих – Дівам, небезпечний флірт – Тельцям: гороскоп на 12 серпня

А Овни матимуть нагоду вразити колег

ОВНИ

Зараз ви вражатимете усіх своїм професіоналізмом і кмітливістю. Постарайтеся провести цей день якомога активніше та продуктивніше.

ТЕЛЬЦІ

Ви любите флірт і сьогоднішній день не буде винятком. Однак, знайомства та залицяння в інтернеті можуть бути небезпечними, адже образ людей, намальований у вашій уяві, не відповідатиме дійсності.  

БЛИЗНЯТА

Лише з рішучим підходом до справи є шанс досягти бажаних результатів. Ви отримаєте визнання керівництва за наполегливість, тому постарайтеся справити враження.

РАКИ

Стережіться психологічної перевтоми. Перенесіть важливі зустрічі, адже цього дня ви будете не у формі. Дружні посиденьки також краще відкласти.

ЛЕВИ

Ваші енергія та сміливість можуть вже зараз дати хороший результат у роботі. Не сподівайтеся на удачу, бо тільки ви самі творите своє життя.

ДІВИ

Ви будете надто легковірними і вас можуть обдурити. Найімовірніше, це може статися у сфері почуттів, тому пильнуйте і зважайте на вчинки, а не на слова.

ТЕРЕЗИ

Вам потрібно обережніше поставитися до нового захоплення - не виключено, що ваша пасія недостойна вас. 

СКОРПІОНИ

Цього дня можливе зниження енергетики та ослаблення імунітету, тому вам потрібно особливо берегтися. Разом з тим дуже корисними будуть фізичні навантаження. 

СТРІЛЬЦІ

Нетерпіння може дуже ускладнити цей день. Намагайтеся опанувати себе і все буде добре. Уникайте ризикованих фінансових справ.

КОЗОРОГИ

Ви будете залежні від свого ж настрою. А він цього дня постійно змінюватиметься. Врівноважити вас зможе зустріч з близькими людьми.

ВОДОЛІЇ

Вам доведеться навчитися керувати подіями, вловлюючи всі тенденцій дня. Не варто конфліктувати з усіма, хто буде проти ваших ідей.

РИБИ

Ваші досягнення дадуть впевненість у власних силах і відновлять душевну рівновагу. Уникайте цього дня любовних пригод – постарайтеся побороти свої слабкості.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень