Астрологи назвали знаки Зодіаку, які притягують гроші

Очолюють рейтинг Тельці

Гроші – це не лише результат докладених зусиль людей. Однак є ті, кому заробляти гроші найлегше.

Телець

Тельці амбітні й працьовиті. Тому мрії про дороге життя скоро стають реальністю. У Тельців все життя обертається навколо грошей. Вони люблять їх витрачати, тому будь-якими способами прагнуть заробити їх.

Близнята

Тут просто взаємна любов. Близнята вміють справлятися навіть з найскладнішими завданнями, які приносять не лише задоволення від процесу, а й хороший дохід. Тож через те, що вони готові багато працювати, у них і є фінансовий успіх.

Діва

Діви люблять витрачати гроші, особливо на себе. Але найбільше вони не люблять бути комусь винними. Тому це змушує їх працювати й досягати високих результатів. А їхнє вміння економити завжди забезпечує їм фінансову стабільність.

Стрілець

Стрільці бояться бідності, тому завжди відкладають гроші на «чорний день». Стрільці разом з тим вміють мріяти й втілювати свої бажання. Тому вони теж серед тих знаків Зодіаку, які притягують гроші.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень