Залицяльники – Водоліям, випробування – Козорогам: гороскоп на 15 серпня

А Стрільцям потрібно знизити швидкість

ОВНИ

Цього дня вам варто спробувати себе в ролі наставника. Є шанс, що ви зможете надихнути колег на нові звершення. Або, як мінімум, покращити атмосферу в колективі.

ТЕЛЬЦІ

Не виключено, що ваші доходи дещо збільшаться. Цікаво, що це може статися несподіваним чином, а зовсім не за рахунок збільшення зарплати. 

БЛИЗНЯТА

Зорі радять вам трохи зменшити оберти, відмовитися від кар'єрних турбот і звузити коло спілкування, щоб розібратися в собі.

РАКИ

Виявлена ​​працелюбність закладе фундамент стрімкого кар’єрного росту. А ось в особистому житті вас потягне на авантюри.

ЛЕВИ

Зараз час для великих змін, особливо професійних. Причому, вам не обов’язково змінювати місце роботи. Можливості, які відкриються перед вами, збентежать вас. 

ДІВИ

Оптимізм виділятиме вас серед інших цього дня. З таким настроєм вдасться вирішити чимало проблем. Де б ви не опинилися, ви скрізь будете бажаним гостем. 

ТЕРЕЗИ

Ви будете здатні на екстравагантні вчинки, але можете вплутатися у неприємності. Будьте обережні!

СКОРПІОНИ

Положення планет дасть психологічну налаштованість на рівновагу, справедливість і зосередженість. Зараз вітається ініціатива.

СТРІЛЬЦІ

Ви надто стрімко біжите вперед. Зупиніться! Вам потрібно переосмислити своє життя, визначитися з бажаннями та цілями.

КОЗОРОГИ

День готує випробування, які можуть дуже вас засмутити. Не впадайте у відчай – вірте в себе та знайте, що незабаром усе владнається.

ВОДОЛІЇ

Зараз ви з легкістю зможете проявити себе, завоювати прихильність, а також досягти успіху та популярності у представників протилежної статі.

РИБИ

Це ваш день! Можете сміливо вступити в боротьбу, переслідуючи високі цілі.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень