Надія – Рибам, проблеми через емоції – Стрільцям: гороскоп 11 серпня

А Тельцям має пощастити в коханні

ОВНИ

Все буде добре, якщо ви не почнете хитрувати. Будь-яка, навіть невинна брехня, матиме сумні наслідки для вас, тому не ризикуйте даремно, якщо цінуєте свою репутацію.  

ТЕЛЬЦІ

Зараз ви маєте великий запас енергії, тому якщо у вас накопичилися важливі справи, то починайте їх реалізовувати. Також день сприятливий для нових знайомств і всього, що пов'язане з коханням.

БЛИЗНЯТА

Не з'ясовуйте стосунки з коханими, інакше самі собі нашкодите. Намагайтеся згладжувати гострі кути й на роботі.

РАКИ

Ви відчуватимете готовність до активних дій. Але не перестарайтеся – зумійте себе вчасно зупинити.

ЛЕВИ

День підходить для спокійної та розміреної роботи.  Постарайтеся уникати конфліктних ситуацій, оскільки в суперечках вам навряд чи вдасться здобути перемогу. 

ДІВИ

Посуньте дрібниці на другий план і займіться важливими питаннями. Зараз хороший час, щоб задуматися про перспективи і внести корективи у своє життя.  

ТЕРЕЗИ

Цього дня професійна діяльність буде вас обтяжувати. Не ухвалюйте поспішних рішень, бо вони будуть продиктовані емоціями та бажанням швидше все закінчити.

СКОРПІОНИ

Можливі успіхи в кар'єрі, але добиватися їх вам доведеться дуже наполегливо. Ви зможете налагодити вигідні ділові контакти, а ось брати на себе чужі обов'язки не варто. 

СТРІЛЬЦІ

Ви будете реагувати на обставини більш емоційно, ніж зазвичай, і можете наговорити зайвого. Намагайтеся обмежити свої контакти.

КОЗОРОГИ

Будьте обережні, бо можете припуститися серйозної помилки у роботі. Не поспішайте з прийняттям рішень, особливо під тиском. 

ВОДОЛІЇ

Намагайтеся не завдавати болю тим, кого любите, і не ображайтеся через дрібниці самі. Зараз сприятливий час для укладення угод, підписання договорів і виконання обіцянок.

РИБИ

Якась подія подарує вам надію. Це ваш шанс змінити життя на краще, але поспішати й метушитися категорично заборонено. Дійте виважено і матимете бажаний результат.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень