Хороша новина – Тельцям, додатковий заробіток – Скорпіонам: гороскоп на 16 серпня

А Ракам варто контролювати витрати

ОВНИ

Не поспішайте з ухваленням важливих рішень. Якщо будете надто наполегливими цього дня, то ризикуєте втратити більше, ніж отримаєте.

ТЕЛЬЦІ

Чекайте на хорошу новину, яка може покращити ваше життя. Не намагайтеся нікого обдурити цього дня, оскільки це може вкрай негативно позначитися на вашій репутації.

БЛИЗНЯТА

День підходить для підбиття підсумків та аналізу зробленого. Напружена робота може дати результат вже найближчим часом. Але не варто розслаблятися – вам ще багато треба зробити.

РАКИ

Ваше фінансове становище є не надто стабільним, тому ретельно контролюйте витрати. Також зорі рекомендують знизити потреби та розібратися у своїх почуттях. 

ЛЕВИ

Вам потрібно відверто поговорити з близькою людиною. Її давно турбує ваша байдужість тому виправте це поки не стало надто пізно.

ДІВИ

Не надто сприятливий день. Доля посилає вам випробування, перевіряє на міцність ваші життєві принципи та погляди. Можливий обман або розчарування.

ТЕРЕЗИ

Стосунки з коханою людиною не будуть ідеальними, а тому вам краще стримувати свої емоції, проявляти якомога більше терпіння і розуміння.

СКОРПІОНИ

Будь-яка справа цього дня вимагає особливої уваги та обережності. Зараз сприятливий час для планування та пошуку нових джерел заробітку.

СТРІЛЬЦІ

Цього дня вам доведеться вирішувати кілька питань одночасно. Будьте уважними та уникайте непотрібних розмов, бо нічого крім роздратування, вони не принесуть.

КОЗОРОГИ

Доля перевірить вас на стійкість і вміння знаходити компроміс. У другій половині дня краще побути наодинці та відмовитися від активних дій. 

ВОДОЛІЇ

Цього дня може виникнути критична ситуація вдома. Щоб вирішити цю проблему вам краще обрати нестандартний спосіб.

РИБИ

Відстоюйте свою позицію та будьте максимально рішучими. Намагайтеся не показувати свої слабкі місця і не давайте себе ображати.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Патрульні у Рівному знайшли східноєвропейську лайку

Сьогодні в районі парку "Грабник" перехожий знайшов собаку. Тваринка породи Східносибірська лайка, була в нашийнику. Патрульні відвезли її в управління патрульної поліції за адресою: м. Рівне, вулиця Степана Бандери 14-А.  Телефон для контакту: 

У Рівному знайшли посвідчення військового

На вулиці Шевченка у Рівному знайшли посвідчення військового. Документ виданий на ім'я Татаріна Бориса Петровича. За детальнішою інформацією варто звертатися за номером - 096 795 83 31

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

Більше оголошень