Цінний досвід – Стрільцям, перевірка на міцність – Близнятам: гороскоп на 19 серпня

А декому краще жувати, ніж говорити

ОВНИ

На шляху до реалізації професійної мети можливі конфлікти та невдачі, тому головним робочим питанням зараз краще не займатися.

ТЕЛЬЦІ

Спробуйте ризикнути та отримати те, чого давно хочете. Цього дня ви будете везунчиками. А ось в азартні ігри грати категорично заборонено.

БЛИЗНЯТА

День буде складатися вдало, але ближче до вечора несподівані перепони можуть зіпсувати вам настрій. Спробуйте сприймати їх як перевірку вашої сили.

РАКИ

День підходить для занять тим, що вас по-справжньому цікавить. Цей процес зарядить вас позитивом та енергією на тривалий період.

ЛЕВИ

Ви будете сердитися через те, що виконання ваших бажань відкладається. Не перебільшуйте значущість своїх невдач, вони скоро закінчаться.

ДІВИ

Намагайтеся максимально контролювати ситуацію. Варто хоч трохи розслабитися і події почнуть розвиватися самі, а вам буде складно знову взяти усе в свої руки.

ТЕРЕЗИ

Вам потрібно більше порядку в житті, адже зараз починається підйом і вас чекає більше обов’язків. Зіпсувати ситуацію розвитку може розхлябаність.  

СКОРПІОНИ

Вирішення якихось питань може зміститися в часі, тому наберіться терпіння і не квапте події.

СТРІЛЬЦІ

Цього дня можуть виникнути несподівані перешкоди в роботі. Не варто їх уникати - якщо навчитеся їх долати, то отримаєте цінний досвід.

КОЗОРОГИ

Цього дня краще ні з ким не сперечатися. Ваша нестриманість може наробити вам великих проблем.

ВОДОЛІЇ

Не бійтеся суперечити людям. Особливо, якщо впевнені у своїй правоті. Зараз є шанс схилити до своєї думки навіть дуже впертих людей.

РИБИ

Ви будете нервувати, оскільки негаразди можуть траплятися практично на кожному кроці. Запасіться терпінням і постарайтеся реагувати на все максимально спокійно.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень