Страшні в гніві: астрологи назвали найагресивніші знаки Зодіаку

Краще їх не злити

Небезпечні в гніві: астрологи назвали три знаки Зодіаку, яких краще не доводити до точки кипіння. 

Водолій

Представники цього знаку можуть дуже довго накопичувати образи, а потім просто вибухнуть. Але, якщо агресія інших знаків Зодіаку виллється на вас, то Водолії швидше заподіють шкоду собі. Вони навіть можуть опуститися до маніпуляцій, і казати що щось собі зроблять, аби тільки викликати у вас почуття провини.

Телець

Причиною люті Тельців може стати будь-яка дрібниця. Ви їх зарано розбудили, не так на них подивилися, не нагодували, не здогадались обійняти - все, гніву не уникнути. Хоч вони й здаються дуже замкнутими, насправді потребують кохання і турботи. Тому можуть навіть злитися й ображатися, якщо виявів турботи буде, на їхню думку, замало. 

Скорпіон

Для Скорпіонів на першому місці сім'я, як не дивно. Скорпіон одразу вступиться, якщо ви будете говорити капості на адресу їхніх близьких. Рідні та близькі - найцінніше, що у них є, і вони готові за це стояти горою і навіть не гребують видерти противнику волосся.

Джерело: УНІАН

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень