Тримайтеся від них подалі: астрологи назвали найгірші знаки Зодіаку

Нічого хорошого від них чекати не варто

Фото - Depositphotos
Фото - Depositphotos

Є три знаки Зодіаку, від яких астрологи радять триматися подалі. Вони принесуть у ваше життя суцільний негатив.

Від наслідків їх впливу доведеться «відмиватися» ще довго.

Близнюки

Близнюки - дуже лукавий знак Зодіаку. Сьогодні вони на вашому боці, а завтра будуть з вашими ворогами. Вони майстерно прикидаються милими, але в той же час можуть планувати капості у своїй голові. Вони підставлять вас в будь-який момент.

Терези

Цей знак дуже любить пускати в очі пил. Спочатку може здатися, що цей знак - найдобріша, найщиріша, найприємніша людина. Але в процесі близького знайомства ви точно розчаруєтесь. Терези патологічно не здатні приймати рішення, зберігати вірність і бути відданими партнерами. Їхні постійні сумніви позначаться на ваших стосунках не кращим чином.

Козоріг

Козероги - вкрай корисливі й бездушні. Заради своєї мети вони підуть по головах. Якщо вони поруч із вами, значить, їм від вас щось потрібно. Їхні найважливіші риси характеру - розважливість, гордовитість, занудство і твердолобість. А ще вони емоційно дуже холодні.

Джерело: УНІАН

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному знайшли посвідчення військового

На вулиці Шевченка у Рівному знайшли посвідчення військового. Документ виданий на ім'я Татаріна Бориса Петровича. За детальнішою інформацією варто звертатися за номером - 096 795 83 31

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

Більше оголошень