Як догодити начальнику залежно від його знаку Зодіаку

У боротьбі за кар’єрний ріст згодяться й поради астрологів

ФОТО з мережі

ОВНИ

Люди настрою, в одну мить роздратовано верещать на підлеглих, а іншої – вже сяють від щастя. Аби догодити такому керівнику – треба всі завдання виконувати вчасно та якісно. 

ТЕЛЬЦІ

Не люблять поспіху й необдуманих рішень. Тож на зустріч з таким босом треба ретельно готуватися, розробляти по 10 кроків наперед й передбачити – непередбачуване. Пам’ятайте, у них тотальний контроль у крові.

БЛИЗНЯТА

Такі керівники цінують нестандартний підхід до справи, креативні рішення. Цінують комунікабельність й тих працівників, з якими легко домовлятися.

РАКИ

У Раків нюх на нещирих людей, тож підлабузництвом їх не взяти. Вони цінують працівників, які доводять свої справи до кінця.

ЛЕВИ

Понад усе Леви цінують відповідальність й субординацію. Ну ще трохи компліментів – й все, цей бос у вас на гачку.

ДІВИ

Вони не люблять порожніх балачок й не тримають поруч себе лінюхів, які не працюють на командний результат. Діву вражає тільки працьовитість та наполегливість підлеглих.

ТЕРЕЗИ

Терези не люблять скандалів та інтриг, тож і тих, хто не вміє інакше спілкуватися, на роботі з таким босом не затримаються. Крім дисциплінованості, Терези цінують атмосферу, яку люди створюють навколо себе.

СКОРПІОНИ

Такий керівник цінує прагнення саморозвитку й навчання його підлеглих. Поруч з ним треба бути готовим до критики, адже це прямолінійні особистості.

СТРІЛЬЦІ

Стрільцям важливо, аби підлеглі вчасно і в повному обсязі виконували роботу. А решта для нього значення не має. Як власне й час, який підлеглі проводять на роботі, головне, аби був результат.

КОЗОРОГИ

Неймовірно вимогливі керівники, будуть дотинати на кожну кому й невчасно зданий звіт. Але при цьому вони товариські й цінують тих, хто працює на розвиток компанії.

ВОДОЛІЇ

Підлеглі повинні бути врівноваженими та спокійними, аби Водолію захотілося з ними працювати. Такі керівники ненавидять напружену атмосферу в колективі, натомість цінують толерантність. 

РИБИ

Риби працюватимуть тільки з тими, кому довіряють. А цю довіру ще треба заслужити наполегливою роботою, відповідальністю й умінням довести справу до кінця.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень