Роблять усе, що їм заманеться: 4 головних безсоромники за знаком Зодіаку

Ви точно це помічали

Є люди, які все – людям, а є ті, які все – собі. Вони з легкістю підуть по головах, знехтують почуттями інших, аби досягти своєї мети. Ба більше можуть зробити таке за, щоб інші вже згорали з сорому, а з них – як з гуся вода.

Вони не відчувають сорому за свої вчинки.

 

Овен

Овни мають такі риси: жорсткість, прямота та безпринципність. У побуті та з рідними ці знаки Зодіаку нестерпні. Образити, зрадити, підставити – все це властиво Овнам. Найчастіше вони не брешуть, але поводяться нахабно і агресивно в конфліктах, а прояв м'якості та тактовності для них нехарактерний.

Близнюки

Представники цього знаку Зодіаку привітні, цікаві, з ними весело проводити час. Проте, хоч би якими добродушними вони не здавалися, розраховувати на підтримку Близнюків не варто. Їм байдуже, що їхні вчинки аморальні, що вони переходять межі дозволеного – головне, щоб вони отримали вигоду.

Терези

Терези часто перетворюються на черствих особистостей, які не здатні до співчуття. Однак, якщо комусь із близьких буде потрібна допомога, вони підуть на все, щоб її надати.

Риби

Представники цього знаку Зодіаку схильні все перебільшувати — часом вони самі не усвідомлюють того, що говорять речі, які не мають нічого спільного з реальністю. Таким чином, Риби намагаються привернути до себе увагу і здаватися краще, ніж є насправді. Тобто, вони часто відкрито брешуть, не соромлячись цього.  

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень