Суперечки – Рибам, відчуття провини – Дівам: гороскоп на 19 липня

А Стрільцям корисно попрацювати руками

ОВНИ

Якщо ви мали необережність попліткувати, то цього дня вам доведеться відповідати за все сказане. Намагайтеся владнати конфлікт, бо можливі неприємні наслідки.

ТЕЛЬЦІ

День буде спокійним і безхмарним. Вдома чекайте приємних сюрпризів, а на роботі - продуктивної діяльності.

БЛИЗНЯТА

Що б не відбувалося сьогодні, не забувайте, що в світі багато тих, хто любить вас і усім потрібно приділяти увагу.

РАКИ

Близькій людині буде непросто зізнатися у деяких своїх вчинках. Намагайтеся не повчати й не засуджувати її. Це частина її минулого, а ось майбутнє ви будете будувати разом.  

ЛЕВИ

Вам варто задуматися над тим, що зблизить вас із партнером. Зробіть крок назустріч. Можливо, настав час вийти на новий рівень відносин.

ДІВИ

Цього дня відбудеться щось не дуже приємне і вам здасться, що це сталося виключно з вашої вини. Зорі радять подивитися на ситуацію з різних точок зору. Очевидно, хтось більше заслуговує осуду, ніж ви.

ТЕРЕЗИ

Швидкість ваших слів буде значно перевищувати швидкість ваших думок. З одного боку, це добре: нарешті ваші близькі зрозуміють, що ви про них дійсно думаєте. Але з іншого - чи так уже вам треба, щоб ваші симпатії та антипатії стали відомі усім?

СКОРПІОНИ

Ви просто фізично не встигаєте розібратися з усіма справами, які накопичилися за останній час. Цього дня на вас наваляться ще й домашні клопоти. Тримайтеся!

СТРІЛЬЦІ

Не бійтеся фізичної роботи. Якщо попрацюєте цього дня фізично, то завтра краще та оригінальніше запрацює ваш мозок.

КОЗОРОГИ

Не випробовуйте долю. Відсутність новин недаремно вважається гарною прикметою. Подумайте, чи справді вам потрібні зміни.

ВОДОЛІЇ

Ваша кохана людина не зможе довго контролювати ситуацію, що склалася, тому кермо вам доведеться взяти в свої руки. Вчіться вирішувати проблеми разом.

РИБИ

У суперечці народжується істина. Саме цим ви й будете займатися цього дня. Однак на особистості все ж переходити не варто.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень