Фінансові турботи – Водоліям, табу на побачення – Скорпіонам: гороскоп на 16 липня

А Овнів чекають у модних салонах

ОВНИ

Ha всі справи доведеться витрачати енергії й часу більше, ніж ви розраховуєте. А ще зорі рекомендують подумати про зміну іміджу.

ТЕЛЬЦІ

Можете сміливо ризикувати й робити те, на що ви раніше не наважувалися. Навіть не сумнівайтеся – усі ваші починання будуть успішними.

БЛИЗНЯТА

Можлива різка зміна настрою. Ваші емоції будуть нестабільними й можуть вплинути на ваші рішення. Тому поки утримайтеся від важливих вчинків.

РАКИ

Відгородіться від зовнішнього світу і трохи порелаксуйте. Останнім часом ситуація була напруженою і вам потрібно відпочити. Крім того, на самоті вам буде легше розібратися зі своїми думками.

ЛЕВИ

Цього дня більше уваги приділіть особистим стосункам. Якщо впустите момент, то повернути пристрасть буде складно.

ДІВИ

Вас підстерігатимуть перешкоди, які зачеплять практично всі сфери вашого життя. Ви ніяк не зможете вплинути – краще не плануйте нічого важливого і просто перечекайте.

ТЕРЕЗИ

День без проблем прогнозують вам зорі. Вам вдасться відволіктися від непотрібних думок і гарно відпочити.

СКОРПІОНИ

Зараз вам складно буде знайти спільну мову з людьми. Особливо, з найближчими. Аби уникнути зайвих конфліктів відмовтеся від побачень і спільного проведення часу.

СТРІЛЬЦІ

Ваші інтереси підуть в розріз із бажаннями коханих. Зорі радять заздалегідь подбати про те, щоб з іскри не розгорілося полум'я.

КОЗОРОГИ

Ви відчуєте, що готові пов’язати з кимось свою долю. Ще раз все ретельно проаналізуйте і дійте.

ВОДОЛІЇ

На перший план може вийти турбота про фінанси. Тим, хто перебуває у пошуках підробітку, доля дасть шанс непогано заробити.

РИБИ

Присвятіть цей день залагодженню дрібних побутових справ, до яких давно не доходили руки. Також зараз хороший період для знайомств.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень