Війна показала їх справжнє обличчя: 4 найбільші патріоти за знаком Зодіаку

Перевірте своїх знайомих

Відкритий напад росії на Україну показав хто є хто. Хтось, рятуючись від війни, поїхав закордон, хтось пристосовується жити в умовах війни, а хтось намагається зробити все від себе залежне і бере активну участь – чи то волонтерить, чи то воює.

Зокрема, 4 знаки Зодіаку показали, що готові захищати Україну та боротися з ворогом Росією у різні способи. Про це розповіли астрологи.

Телець

Тельці – це люди дії, які ніколи не роблять порожніх справ. Вони не розкидаються гучними словами, не ставлять патріотичні аватарки та не набивають тату з гербом України, адже через це не змогли б бути донором крові ще тривалий період. Люди цього знаку Зодіаку ладні зробити все, аби зробити щось на користь Батьківщини.

Рак

Люди цього знаку Зодіаку – сміливці. Тож найчастіше свою громадянську позицію вони проявляють зі зброєю в руках. Часто їхня зброя – досконале знання історії України та бажання робити країну кращою щодня. Тож вони ведуть активну просвітницьку діяльність.

Терези

Найбільше патріотичних учасників в інтернет-військах саме серед Терезів. Вони активно блокують ворожі сайти, передають інформацію про пересування військ окупантів та пояснюють, чому принцип «какая разніца» шкідливий та небезпечний для України.

Скорпіон

Усі знають, що Скорпіони – непрості люди. У більшості випадків їхній патріотизм закінчується на порозі оселі. Однак серед них і багато тих, хто готовий стояти за свою країну до кінця. Тож можуть з легкістю очолювати наші війська і вправно керувати наступом на окупантів.

Джерело: apostrophe

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень