Лічені дні і може прилетіти: факти, які свідчать, що Лукашенко готується атакувати Україну

Російськими ракетами

Самопроголошений президент Білорусі Лукашенко, який віддав свою територію росії для вбивства українців

Найближчими днями Білорусь може випустити по Україні ракети, які на білоруські аеродроми вже підвозить Росія. Про це може свідчити проліт над Білоруссю розвідувального російського літака А-50, повідомив засновник телеграм-каналу «Белорусский Гаюн» Антон Мотолько.

- Коли в Білорусь повернувся командний центр А-50, стало зрозуміло, що як тільки цей літак піднімається, по Україні з території Білорусі можуть бути удари, — сказав Мотолько.

 

Літак А-50 відпрацював територію Білорусі

Літак дальнього радіолокаційного виявлення і управління А-50

Збільшення кількості російських літаків

Російські вантажні літаки почали активно прилітати у Білорусь протягом кількох останніх днів. Вони доставляли лише один вантаж: ракети для атаки мирних українців.

- За вчора і сьогодні ми спостерігаємо прильоти російської вантажної авіації. Також прилітає літак Ан-124, який дозволяє перевозити ракети типу «Точка-У», а потім переміщувати їх на тимчасово окуповані території, — додав Мотолько.

 

Закрита зона повітряного простору

Про те, що найближчими днями з території РБ можуть бути нові запуски ракет по Україні, свідчить і той факт, що закритою для польотів стала та ділянка повітряного простору, в якій було помічено А-50.

У перехоплених радіопереговорах активно обговорювали цілі на території України

Під час нічних навчань пілотів, які були 11 липня, пілоти літака А-50 та винищувачів обговорювали точки на території України, які планують вразити. 

Продовження військових навчань біля кордонів

Також відсьогодні у Жлобинському районі Гомельської області почалися командно-штабні навчання з територіальними військами МО РБ. Вони триватимуть з 12 по 14 липня.

В ході навчання планують відпрацювати охорону та оборону об'єкта, несення служби на КПП в умовах воєнного стану.

З огляду на ситуацію, найближчим часом рекомендуємо не нехтувати сигналами повітряної тривоги і йти в укриття. Ціллю рашистів може бути не лише об'єкт інфраструктури, а й звичайний житловий будинок.

Джерело: Патріоти України.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень