«Терор проти мирного населення»: Російський публіцист назвав нові цілі кремля (ВІДЕО)

Путін вже не раз міняв цілі у війні

Дехто вважає, що Путін лише вдає з себе "безтямного"

Після кожної поразки амбіції кремля зменшуються і зараз максимальним, на що рф сподівається, є захоплення Слов'янська у Донецькій області, розповів російський політолог і публіцист Андрій Піонтковський.

За його словами, російський диктатор вже не раз міняв цілі.

Після відходу «другої армії світу» від Києва нею стало захоплення Харкова. При цьому публіцист вважає, що взяти Слов'янськ окупанти хочуть через кілька тижнів або місяців. А потім вони мають намір домогтися припинення вогню, мобілізувавши агентуру.

Публіцист зазначив, що москва має намір заморозити війну і почати «двосторонні переговори росії та України про спірні території», а саме про Херсонську та Запорізьку області. Він вважає, що президент росії досі не зрозумів, що Київ ніколи не віддасть свої території.

В нього дві надії. Перша – знову мобілізувати всю західну агентуру й дотиснути українську владу. Друга – терор проти мирного населення. Терором він хоче змусити населення просити владу якось помиритися. Проте з цим він абсолютно помилився. Всі його злочини тільки збільшують рішучість українського народу, – каже публіцист.

Джерело: 24 канал

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень