Обман – Левам, проблеми з самооцінкою – Рибам: гороскоп на 12 липня

А Дів чекає вдалий день

ОВНИ

Постарайтеся уникати категоричних висловлювань, глузування і порожніх розмов. Відкладіть ухвалення важливих рішень. Остерігайтеся стороннього впливу.

ТЕЛЬЦІ

Зараз краще не демонструвати свої амбіцій. Ваші стриманість і тактовність будуть згодом оцінені по достоїнству. Увечері можливі приємні події та новини. 

БЛИЗНЯТА

Несподівана звістка змусить вас переосмислити свої дії або змінити пріоритетні напрямки. Може виникнути конфлікт з коханою людиною. 

РАКИ

Вірогідні негативні зміни у фінансових справах і погіршення самопочуття. Уникайте перенавантажень, бо це може призвести до емоційного зриву. 

ЛЕВИ

Цього дня можливі брехливі обіцянки та обман. Не варто братися за нові справи - краще трохи почекати. 

ДІВИ

Вас чекає вдалий день. Ви зможете подолати підступи недоброзичливців і поліпшити своє матеріальне становище.

ТЕРЕЗИ

Не виключена поява серйозних труднощів, особливо якщо нові задуми відносяться до розряду ризикованих. Також ймовірне ускладнення відносин через поведінку когось із близьких людей.

СКОРПІОНИ

Присвятіть цей день справам, які можуть підняти вам настрій. Надзвичайно сприятливий час для початку нових стосунків. 

СТРІЛЬЦІ

Несподівана звістка зможе повернути вам оптимізм і віру у краще. Найімовірніше вона стосуватиметься вашого приватного життя.

КОЗОРОГИ

Намагайтеся не зациклюватися на своїх проблемах. Приділіть увагу тим, хто поряд - можливо, захопившись своїми ідеями і прагненням до матеріального благополуччя, ви втрачаєте можливість зміцнити відносини з ними. 

ВОДОЛІЇ

Ситуація буде складатися не зовсім так, як передбачалося. Можливі незаплановані витрати або випадкова травма.

РИБИ

Несприятливі тенденції цього дня можуть серйозно вплинути на самооцінку. Зорі радять розірвати зв’язки, які вас обтяжують.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Знайдено автомобільні номера

  Знайдено автомобільні номера ВК1273НА , ВК7773ВК

Більше оголошень