Гроші – Тельцям, довгоочікувана нагорода – Терезам: гороскоп на 7 липня

А Риб чекає суперництво

Астрологія: що нам віщують зорі. Гороскоп на Радіо Трек
Гороскоп на 27 травня

ОВНИ

Цього дня ви можете дозволити собі ігнорувати загальноприйняті правила. Але тільки в межах розумного. Можете сміливіше заявляти про себе, свої бажання та ідеї.

ТЕЛЬЦІ

Вам доведеться відчути на собі всю силу спокуси. Ви отримаєте кілька привабливих фінансових пропозицій, перед якими буде дуже важко встояти. Та й чи треба? Цього дня можете розраховувати на легкі гроші.  

БЛИЗНЯТА

Бажано поставити своє професійне життя на паузу й виділити час для відпочинку. Найбільш яскраві та приємні події будуть відбуватися ввечері, тому на цю пору доби нічого не плануйте.

РАКИ

Ваші романтичні стосунки зависли. Беріть усе в свої руки, інакше ці відносини доведеться згодом розірвати. Намагайтеся якомога частіше бентежити уяву ваших коханих.

ЛЕВИ

Вам посміхнеться удача, якщо ви будете діяти спокійно та розважливо. Якщо ж почнете проявляти імпульсивність, то зіпсуєте собі день.

ДІВИ

Ваша тонка душевна організація вимагатиме сьогодні гарних і витончених речей, а також приємного товариства. Тому уникайте неприємних людей і нецікавих розмов.

ТЕРЕЗИ

Вас чекає довгоочікувана нагорода. Ви не даремно так багато працювали – цього дня буде шанс піднятися на сходинку вище кар’єрними сходами.

СКОРПІОНИ

Стійте твердо на своєму і не дозволяйте нікому збити вас з обраного шляху. Цього дня зорі не рекомендують жодних експериментів, адже всі спроби щось змінити будуть невдалими.

СТРІЛЬЦІ

Вам буде важко сприймати інформацію та аналізувати її.  Вас можуть легко обдурити та нав'язати свою точку зору.

КОЗОРОГИ

День можуть затьмарити розбіжності з домашніми. Навіть якщо ви переконані у своїй правоті, однаково прислухайтеся до думки близьких. Не дуже вдалий день для питань, пов'язаних із нерухомістю та банківськими угодами. Краще перенесіть їх на інший час.

ВОДОЛІЇ

Проблем цього дня не буде. Якщо ж раптом вам потрібна буде допомога, то ви її зможете відразу ж отримати, причому з дуже несподіваних джерел. Неоднозначні ситуації можуть виникнути в особистому житті.

РИБИ

Конкуренція – це добре, але іноді здорова конкуренція перетворюється на негарне суперництво. Саме із цим ви сьогодні можете зіштовхнутися. Особливо образливим буде той факт, що вашим суперником стане хтось із близьких колег, який буде готовий ставити вам палиці у колеса.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Знайдено автомобільні номера

  Знайдено автомобільні номера ВК1273НА , ВК7773ВК

Більше оголошень