Неприємні розмови з керівництвом – Ракам, надважке рішення – Козорогам: гороскоп на 4 липня

А Водоліям треба зайнятися здоров’ям

ОВНИ

Вас серйозно спантеличать фінансові питання. Зараз буде можливість збільшити доходи, але ви боятиметеся зробити неправильний крок. Не ризикуйте даремно.

ТЕЛЬЦІ

Це буде хороший день. Питання вирішуватимуться легко, професійні завдання будуть приємними, а оточуючі всіляко вам допомагатимуть.

БЛИЗНЯТА

Не ухвалюйте поспішних рішень, бо це загрожує серйозними проблемами та помилками, про які ви довго шкодуватимете. Чи варто поспішати, коли можна трохи подумати, зважити, а вже потім зробити.

РАКИ

Зорі рекомендують почати новий тиждень спокійно, без поспіху та гонок. Ви все встигнете, головне, щоб якість вашої роботи не постраждала. У другій половині дня будьте готові до неприємних розмов із керівництвом.

ЛЕВИ

Уникайте конфліктів, інакше саме вас і зроблять винними. На дуже привабливі ділові пропозиції реагувати не варто.

ДІВИ

Дуже непростий день чекає вас сьогодні. Доведеться у короткий термін встигнути те, що зазвичай ви робили як мінімум кілька днів. 

ТЕРЕЗИ

Ваша товариськість сприятиме новим угодам та контрактам. А також цікавим пропозиціям, які зможуть змінити професійну складову вашого життя.

СКОРПІОНИ

У своєму бажанні довести незалежність і самостійність ви перевершите себе. Але витратите на це надзвичайно багато енергії та сил.

СТРІЛЬЦІ

Перед вами відкриються дуже привабливі перспективи. Ваше завдання – вирішити як скористатися цим шансом без шкоди для поточних справ. 

КОЗОРОГИ

Цілком ймовірно, що доведеться прийняти надважке рішення, яке ви довгий час відкладали. Інтуїція вам підкаже, як вчинити правильно.

ВОДОЛІЇ

Цей день сприятливий для профілактики та попередження багатьох проблем. Консультації фахівців і проведення різних видів діагностики дозволять виявити найменші недоліки в роботі вашого організму.

РИБИ

Ваші бадьорість та ентузіазм будуть жахливо дратувати колег. Не ваша провина, що інші за вами не встигають, але можливі невеликі робочі сутички та непорозуміння.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень