Несподіване захоплення – Дівам, тотальне невдоволення – Стрільцям: гороскоп на 30 червня

А Тельці пліткуватимуть

ОВНИ

Можливі проблеми з травленням, тому уважно дивіться на термін придатності продуктів. Відмовтеся від важкої їжі. І в жодному разі не голодуйте, а просто харчуйтеся правильно.

ТЕЛЬЦІ

Іноді навіть вам хочеться попліткувати, чим ви й займетеся з величезним задоволенням. Тільки не захоплюйтеся, адже, перемиваючи комусь кісточки, можна ненароком сказати зайве й про себе.

БЛИЗНЯТА

Ви будете сердитися на коханих, які зламають усі ваші плани. Постарайтеся повідомити про свої наміри заздалегідь, щоб уникнути скандалу.

РАКИ

Не бійтеся втрутитися, якщо відчуваєте, що непорозуміння переростає у конфлікт. А якщо на ваших очах ображають слабшого, то негайно вставайте на його захист.

ЛЕВИ

Категоричність – річ хороша, але не корисна. Ось і цього дня вона призведе зовсім не до того, на що ви розраховували –замість переконати співрозмовника, ви тільки налаштуєте його проти себе.

ДІВИ

Вас накриє несподіваний сплеск почуттів. Ви можете зустріти перше кохання, або раптом побачити людину, яка вам колись подобалася, чи просто закохатися на рівному місці.

ТЕРЕЗИ

Цей день стане для вас дуже вдалим, тому усі серйозні справи плануйте на цей період. Не впустіть свій шанс!

СКОРПІОНИ

Не намагайтеся здатися комусь кращими, ніж ви є насправді. Не потрібно піддакувати людині, якщо ви не поділяєте її думку. Словом, будьте собою.

СТРІЛЬЦІ

Якщо почнете бурчати, то це затягнеться надовго, адже ви робите це якісно та зі смаком. Невдоволення ви будете висловлювати з приводу та без, дістанеться всім: і погоді, і другій половинці, і дітям. Намагайтеся тримати себе у руках, а краще займіться роботою, тоді й часу на непотрібне не буде.

КОЗОРОГИ

На вас чекає цікавий день. Ви раптом поглянете на деякі речі так, ніби бачите їх уперше. Те, що було таким знайомим, виявиться неймовірно привабливим. І світ зненацька постане перед вами у зовсім іншому світлі.

ВОДОЛІЇ

Ви можете виявити у себе таланти, про які досі навіть не здогадувалися. Втім не варто аж надто занурюватися у нові відкриття, бо за усім цим можете зовсім забути про роботу, а керівництво не залишить вашу професійну недбалість поза увагою.

РИБИ

Ви можете скільки завгодно відкладати, але вам все одно доведеться зробити те, чого робити категорично не хочеться. І так, це не входить до ваших обов'язків. Але що ж вдієш?!

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень