Астрологи назвали 4 знаки Зодіаку, яким у липні пощастить з грошима

Їм пощастить більше, ніж іншим

Стрільці

Представники цього знака Зодіаку, нарешті, знайшли своє місце і втягнулися в робочий процес. З огляду на те, що у них достатньо життєвих проблем і переживань, вони намагаються з головою поринути в роботу, за що на них чекає солідна винагорода.

Близнята

Гарний дохід може прийти як в результаті хорошої фінансової угоди, так і після вигідного продажу чого-небудь. Також деяких представників цього знака можуть підвищити по роботі, тому їх оклад солідно зросте.

Скорпіони

Перегляньте своє ставлення до грошей та почніть більш раціонально планувати витрати та обережно ухвалюйте «дорогі» рішення. Якщо ви дотримаєтеся цих порад, то ваш гаманець відразу стане більшим.

Терези

У перших числах на вас чекають надходження або вигідні пропозиції. Гроші точно не «падають з небес», тому поставтеся відповідально навіть до легко зароблених фінансів.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Знайдено автомобільні номера

  Знайдено автомобільні номера ВК1273НА , ВК7773ВК

Більше оголошень