Сюрпризи – Тельцям, не дуже приємні розмови – Скорпіонам: гороскоп на 24 червня

А Леви не відмовлять нікому

ОВНИ

Зорі застерігають: уникайте поспішних рішень, бо можете втрапити у халепу. Якщо сумніваєтеся – радьтеся, обмірковуйте та ретельно зважте всі «за» та «проти».

ТЕЛЬЦІ

Готуйтеся до сюрпризів! Близькі, й не дуже, люди тішитимуть вас впродовж усього дня: рідні – подарунками, решта – увагою і добрим словом.

БЛИЗНЯТА

Здається, вам не вистачає романтики. Тоді чому б не влаштувати її самому? Головне правило – геть банальність. 

РАКИ

Зорі дають вам шанс продемонструвати свою ерудицію. Особливо у малознайомій компанії. І хоча ви не дуже любите позувати, але зараз це піде вам на користь.

ЛЕВИ

Вам кортітиме допомогти усім без винятку. І охочих буде чимало, тому проблеми «ким опікуватися?» не виникне.

ДІВИ

Не треба втручатися у чужі конфлікти – дозвольте людям самостійно з'ясувати стосунки. Навіть якщо вам здається, що ви точно знаєте вихід із ситуації, дайте учасникам суперечки самостійно вийти зі свого лабіринту.

ТЕРЕЗИ

Ваш настрій змінюватиметься щогодини, тому буде надзвичайно складно знайти з вами спільну мову. Не забувайте, що ви втомлюєте не лише нервову систему оточуючих, а й свою.

СКОРПІОНИ

Можливі не дуже приємні розмови. Співрозмовники будуть відмовлятися вас чути та розуміти, тому доведеться вжити досить жорстких заходів, щоб бути почутим.

СТРІЛЬЦІ

Додайте активності на роботі, щоб досягти позитивних результатів. Постарайтеся налагодити відносини з тими людьми, з якими хочете продовжити співпрацю.

КОЗОРОГИ

Хороший день для відвертих розмов, особливо, якщо ви вирішите поговорити з коханими. Вам дадуть багато корисних порад, а ще у вас з'явиться розуміння, куди рухатися далі.

ВОДОЛІЇ

День ідеально підходить для ​​боротьби зі шкідливими звичками. Причому ініціатором цього будете саме ви, тому є реальний шанс змінити життя на краще. 

РИБИ

Вам потрібно зробити все можливе, щоб покращити свої особисті стосунки. Зараз вам варто піти на поступки, якщо хочете їх зберегти.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень