Сварка – Тельцям, гідна винагорода – Близнятам: гороскоп на 20 червня

А Дівам варто рідше відкривати гаманець

ОВНИ

Починати нове життя з понеділка хоч і банально, але необхідно. Не бійтеся нового, вчіться бачити прекрасне у простих речах і більше часу приділяйте собі.

ТЕЛЬЦІ

Спробуйте запам'ятати усе, що говоритимуть вам цього дня. Незабаром у цих словах ви знайдете відповідь на питання, яке давно вас хвилює. Також постарайтеся стримувати емоції, інакше вплутаєтеся у сварку.

БЛИЗНЯТА

Фінансові питання змусять вас понервувати. Може здатися, що вашу роботу оцінили несправедливо, однак не поспішайте висловлювати невдоволення, бо невдовзі ви отримаєте гідну винагороду.

РАКИ

День буде насиченим. Особливо багато буде нових знайомств, які хоч і втомлять вас, але будуть вигідними в недалекому майбутньому.

ЛЕВИ

Вам доведеться вислуховувати чужі скарги, входити в чиєсь становище і думати про інших, хоч і своїх справ буде достатньо. Але вам це не завадить. Навпаки, слова подяки та відчуття власної сили дуже надихнуть вас.

ДІВИ

Використовуйте гроші більш раціонально. Як і свої сили. Намагайтеся не брати близько до серця дрібні проблеми – незабаром все владнається.

ТЕРЕЗИ

Звичні справи можуть зайняти значно більше часу, ніж зазвичай. Можливо, це через надто романтичний настрій, який ніяк не дає зосередитися та зайнятися роботою?

СКОРПІОНИ

Іноді навіть улюблена робота здається нудною та нецікавою. Так буде й цього дня. Не розслабляйтеся, адже зараз керівництво особливо уважно придивлятиметься до вас. Краще внесіть у робочий процес щось нове та свіже – те, що надихне вас.

СТРІЛЬЦІ

Вас страшенно дратуватимуть зірвані терміни, невиконані обіцянки та незроблені проєкти. Не нервуйте, а чітко дайте зрозуміти, що з вами так поводитися не можна – зорі впевнені, що вам вдасться знайти спільну мову з надто розслабленими особами.

КОЗОРОГИ

Близькі цього дня потребуватимуть більше вашої уваги. Намагайтеся не гніватися через велику кількість дзвінків і прохань.

ВОДОЛІЇ

Ви стоїте на порозі змін. Потрібно прийняти те, що відбувається, як належне і намагатися отримати з цього користь.

РИБИ

В вас прокинеться бунтар, якого вгамувати буде дуже непросто. Намагайтеся добре розібратися в ситуації, перш ніж доводити свою правоту.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень