Непереборні бажання – Левам, перспективні знайомства – Дівам: гороскоп на 17 червня

А Овни знайдуть винного у своїх проблемах

ОВНИ

Вам вдасться з’ясувати хто винен у ваших професійних негараздах. Відповідь вас засмутить, адже це буде людина, якій ви довіряли.

ТЕЛЬЦІ

Ідеальний день, аби завершити надокучливі справи. Зараз у вас є все для цього: і натхнення, і бажання, і час. Також не соромтеся зробити собі приємність – навіть маленька покупка подарує вам велике задоволення.

БЛИЗНЯТА

Через хандру у вас буде бажання відгородитися від усіх, однак зорі не радять цього робити. Вам навпаки потрібно триматися ближче до людей, бо тільки це не дасть вам зануритися у депресію.

РАКИ

Вам не вистачатиме 25 години у добі, бо справ буде надзвичайно багато. Навіть якщо десять разів звірилися з планами та все прораховувати, вам однаково бракуватиме часу, тому не гнівайтеся на себе – це просто день такий.

ЛЕВИ

Цього дня вас захопить непереборне бажання змінити світ. І все б нічого, але вам захочеться одразу ж реалізувати свої ідеї – і саме в цьому можуть виникнути труднощі.

ДІВИ

Зорі обіцяють перспективні знайомства та важливі зустрічі, від яких залежатиме ваше майбутнє. Намагайтеся бути на висоті й показати себе з найкращого боку. Але уникайте вихваляння.

ТЕРЕЗИ

Ви будете думати про що завгодно, окрім роботи, тому постарайтеся не потрапляти на очі керівництву. А ввечері можливі дуже цікаві зустрічі, які можуть змінити хід вашого особистого життя.

СКОРПІОНИ

Ваша скрупульозність зараз буде дуже доречною, адже завдяки вашій звичці робити все неквапливо і ретельно буде виявлено серйозну помилку, яка стала б фатальною для проєкту. 

СТРІЛЬЦІ

Зорі радять зайнятися здоров’ям – якщо давно вже щось непокоїть, то саме час звернутися до лікаря.

КОЗОРОГИ

Головним вашим критиком буде ваша кохана людина. Разом з тим вона підкаже вам ідею, яка позитивно змінить ваші фінансові справи.

ВОДОЛІЇ

Не відкладайте реалізацію своїх бажань до кращих часів. Подбайте про себе, це додасть вам сил дня нових звершень.

РИБИ

Вам доведеться ухвалити важливе рішення. З одного боку, вам дуже хочеться, але з іншого – обставини змушують відмовитися, тому доведеться вирішити, чи готові ви пожертвувати своїми бажаннями задля спокою.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень