Кому – нова хороша робота, а кому – хороший день з колегами і начальством: Гороскоп на понеділок, 13 червня

До чого готуватися кожному зі знаків Зодіаку

ОВНИ

Ви відчуєте, що вас цінують. Скористайтеся можливістю максимально використати цю вигідну ситуацію. Якщо у вас є конкретний запит – настав його час. Ви можете отримати задоволення від рішучого вчинку, на який не наважилися б раніше. Можливі значні зміни, які вплинуть на особисте життя.

ТЕЛЬЦІ

Найімовірніше, цей день не буде таким успішним, як ви могли сподіватися. Слід очікувати певної напруженості, а також несподіваних витрат, які можуть серйозно зашкодити вашому бюджету. Будьте обережні з тим, що ви говорите. Навчіться бути менш імпульсивними.

БЛИЗНЯТА

Швидше за все, працюватимете ви не на повну потужність. День може бути довгим, особливо якщо вам потрібно оговтатися від посиденьок із друзями напередодні або після інтенсивного тренування. Зорі радять стати більш спонтанним у романтичних стосунках. Потрібно бути дбайливим та щирим. Незабаром до вас повернеться оптимізм.

РАКИ

Щоб не поринути в згубний клімат, який може завдати шкоди всій вашій родині, вам потрібно бути особливо пильними. Щоб уникнути неприємних наслідків, уникайте конфронтації та підтримуйте діалог. Не бійтеся піти на прогулянку або ізолювати себе замість того, щоб починати гучну тираду, яка не обернеться для вас вигодою. Бувають дні, коли потрібно знати, як поводитися стримано, не засмучуйтесь.

ЛЕВИ

Якщо є щось, чого не може винести ваш знак, то це ревнощі! Відсутність контакту між вами та партнером цього дня може спричинити не найкраще самопочуття та настрій. Ви ризикуєте бути надто чутливими та різко реагувати на найменше зауваження від близьких. Докладіть всіх зусиль для створення теплого та чуттєвого клімату.

Як фінальний переговорник постарайтеся переконати керівництво організувати захід, щоб зміцнити згуртованість усередині компанії. Ваші вчорашні вороги стануть вашими друзями на все життя!

ДІВИ

Якщо у вас вдома є одна або кілька домашніх тварин, зверніть особливу увагу на їхню гігієну. Щоб убезпечити себе від собачих вошей або заразних котячих подряпин, подбайте про свого пухнастого друга якнайкраще.

Ви зможете зав'язати цікаві знайомства, щоб розширити свій професійний світогляд або навіть знайти хорошу роботу. Потрібно спокійно подумати над тим, щоб виробити стратегію або скласти план своєї кар'єри.

ТЕРЕЗИ

Ви буде особливо впевнені у своїй силі спокуси і знатимете, як використовувати свої чари для досягнення цілей. Граючи з почуттями людей, не захоплюйтеся цією ейфоричною атмосферою. Потерпілі вас звинувачуватимуть, а вас самих спіткає справжнє розчарування.

Незважаючи на деяку монотонність у роботі, вам захочеться викладатися по максимуму. Кілька темних хмар нависнуть над сферою фінансів. Вам доведеться бути обережними та не довіряти першому зустрічному.

СКОРПІОНИ

Ви сповнені енергії, і ваш динамізм заразливий. Хоч ви і ненавидите понеділки, цей ви проведете чудово, як з колегами – так і з начальством. Вам вдасться вирішити всі дрібні проблеми, які турбували вас якийсь час. Професійне життя стабільне та міцне. Щоб нічого не порушувало гармонійний домашній клімат, не вступайте в суперечки та з'ясування стосунків.

СТРІЛЬЦІ

Почніть із тренування правильних рефлексів: не переносьте сьогодні важкі речі, уникайте нахилів та занять агресивними видами спорту. У вас може виникнути спокуса зробити помилковий висновок, що ваша кохана людина більше не піклується про вас. Не поподіться у цю пастку. Якщо ви спробуєте бути об'єктивними, зрозумієте, що це неправда. Вам знадобляться знання дипломатії, щоб відігнати суперників та конкурентів, нікого не образивши. Астральний клімат спонукає вас змінити уявлення про життя в парі на краще.

КОЗОРОГИ

Ваш партнер не проявляє інтерес до того, що ви робите, слухає вас лише одним вухом? Не виправдовуйтесь, що ви очікуєте дуже багато ! Вкажіть це спочатку з добротою. Можливо, це лише швидкоплинна легковажність. Але не забувайте, чого ви варті! Відверто кажучи, ви не можете думати ні про що інше, крім кохання. Можливо, це результат того, що ви занадто багато працюєте і не витрачаєте час на те, щоб потурати своїй чуттєвій стороні.

Можливо вам доведеться зіткнутися з ворожістю колеги або начальника, незгода з яким буде дуже яскравою. Не зображайте із себе жертву! Несподівана поява грошей може підняти вам настрій.

ВОДОЛІЇ

З фінансової точки зору все має бути відносно спокійно. Але все ж таки знайдіть час, щоб підбити підсумки своєї ситуації. Якщо у вас ще немає звички розрахунку бюджету, цього дня було б непогано почати розраховувати всі свої доходи та витрати, щоб мати повне уявлення про вашу ситуацію. Це дозволить вам обережніше витрачати та відмовлятися від непотрібних покупок. Не захоплюйтесь ідеєю братися за масштабні проєкти. Витратьте час, щоб оцінити ризики, пов'язані з цим.

РИБИ

Ви обрали насолоду життям! Однак переконайтеся, що люди, з якими ви зустрічаєтеся, перебувають у такому ж настрої. Ваша поведінка викликає у вашого партнера ревнощі. Запевніть його у міцності вашого союзу та щирості вашої любові. Ви, як правило, дуже інтуїтивні, але ваш канал може бути повністю заблокованим. Ви можете відчувати, що відчувають інші. Можете спробувати вдатися до логіки, але це в такий день не працює. Однак, не думайте, що це постійна ситуація. Ваші психічні біоритми знижено. Ви повинні повернутися до нормального життя за кілька днів.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень