У кого – найщасливіший день червня, а кому – «збої» у стосунках: Гороскоп на 10 червня

Астрологічний прогноз для всіх знаків Зодіаку

ОВНИ

У вас очікуються серйозні «збої» у стосунках із коханою людиною. Розбіжності можуть виникнути через будь-що, тому не пускайте у хід емоції та почуття. Сімейним людям навпаки треба зблизитись із чоловіком. Якщо проведете вечір разом – додайте пристрасть і романтику.

ТЕЛЬЦІ

У п’ятницю вам бажано більше спілкуватися та не ігнорувати пропозицій про знайомство. Ви дуже чарівні як зовні – так і притягуєте духовно. Ось побачите, скільки охочих завоювати вашу прихильність – море! Теми для розмов вибирайте різні, ви у будь-якому питанні майже експерт.

БЛИЗНЯТА

Вітаємо! Це один із найщасливіших та найуспішніших днів місяця. Фортуна реально на вашому боці, тому будьте спокійні з приводу роботи та кохання. Фінанси також на гідному рівні. Жодних збитків та обманів, тільки приємні новини. Не пропустіть щось важливе у долі.

РАКИ

Вам цього дня дозволяється круто змінити життя. Ви давно про це мріяли, то тепер не пасуйте. Якщо потрібна підтримка від близьких людей – сміливо звертайтеся. Ось тільки з емоціями акуратніше. У цей день вони можуть виявитися «каменем спотикання» або призведуть до несподіваного конфлікту.

ЛЕВИ

Зірки радять вам подбати про себе. Здоров'я, зовнішній вигляд, моральні переконання – все це потрібно змінити чи зміцнити. Чудовий день для поїздок, прогулянок та повноцінного відпочинку. Але всі ігри чи спілкування з друзями краще планувати на відкритому повітрі. Веселіться від душі.

ДІВИ

Вам цього дня потрібно вести облік своїх видатків та доходів. Гроші витікатимуть блискавично, що може призвести до кризової ситуації. Настрій теж штормить: то дратуєшся через дрібниці, то всім усміхаєшся без причини. Не виключені конфлікти у колективі, тому працюйте краще наодинці.

ТЕРЕЗИ

Відсутність новин – теж хороша новина. Цей день не пройде повз вас, але й нічим знаменним не запам'ятається. Все те, що відбуватиметься у житті, вже знайоме чи нецікаве. На особистому фронті чекають зміни на краще.  у

СКОРПІОНИ

У п’ятницю вам краще уникати ризикованих дій та конфліктних ситуацій. Особливо, якщо працюєте у великому колективі. Тут треба поводитися обережно, не висловлювати свою думку на весь голос. Увечері не сидіть удома, навіть якщо втомилися. Природа візьме весь ваш негатив на себе.

СТРІЛЬЦІ

У вас у всіх сферах суцільні успіхи та досягнення. Якщо пустите в хід творчі таланти і черпнете натхнення, то не помилитеся. Навпаки, вирветеся вперед із шаленою силою. Вдасться отримати гроші після занять хобі. Ось і вирішуйте тепер: працювати на офісі, чи в домашніх умовах.

КОЗОРОГИ

Ситуація з фінансами у вас буде чудовою. І все завдяки вашій розсудливості та ретельному аналізу деяких складних моментів. Виявляється, зважувати свої сили та можливості потрібно. Чекайте на прибуток. Після роботи не поспішайте додому. Можливе романтичне знайомство.

ВОДОЛІЇ

Неоднозначний день чекає на вас. З одного боку – хочеться креативу та чогось неординарного у роботі. З іншого боку – потрібно підходити до завдань стандартно, щоб швидше їх виконати. Будьте обережнішими у спілкуванні з малознайомими людьми. Ви можете потрапити у неприємну історію.

РИБИ

Зірки кажуть, що п’ятниця – день вирішення складних завдань. Проблеми виростатимуть перед вами, як пізанська вежа, одна за одною. Але не вішайте носа, будьте наполегливішими і відважнішими. Тим більше, що негативний настрій змінить суцільний позитив. Це коли увечері ви зустрінете давнього друга.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень