Кому краще не давати в борг, а кому варто звернути увагу на здоров’я: Гороскоп на вівторок, 7 червня

Астропрогноз для кожного знака Зодіаку

ОВНИ

У вас буде багато дрібної роботи. Нічого незвичайного. Але навіть при виконанні, здавалося б, таких знайомих завдань, будьте уважнішими. Можливі помилки. Також звертайте увагу на своє здоров'я. У вівторок енергії може бути менше, ніж зазвичай. Покупки краще робити у першій половині дня.

ТЕЛЬЦІ

А вам краще цього дня відмовитися від покупок. Інакше потім доведеться повертати річ у магазин. Муза може вийти з творчих людей. Тому не докоряйте собі за те, що робота не йде. Просто це не ваш день. Від знайомств та побачень утримайтеся. З коханою людиною можете посваритися через гроші.

БЛИЗНЯТА

На роботі краще тримати дистанцію і не спілкуватися з колегами та керівництвом як із давніми друзями. Ваша відвертість може вилізти вам боком. День не підходить для змін у зовнішності. Вдома можете посваритися із родичкою жіночої статі. Цього дня ви вимагатимете до себе підвищеної уваги і можете поводитися як примхлива дитина.

РАКИ

Цього дня спілкування вам ніяк не вдаватиметься. Навіть інтуїція, яка зазвичай допомагає вам знайти ключик до опонента, сьогодні даватиме збої. Ви можете переживати через те, що оточуючі вас не чують і вам не вдається донести до них свої ідеї та думки. Важливі зустрічі та поїздки краще відкласти, підписання документів теж перенесіть на інший день.

ЛЕВИ

Вам краще цього вівторка не займатися фінансовими документами, не робити перекази як на роботі, так і особисті. Не найкращий день і для різноманітних заходів, презентацій, реклами. Не давайте у борг і самі не беріть. Якнайменше витрачайте грошей, увімкніть режим економії.

ДІВИ

Поїздки чи навчання у першій половині дня будуть вдалими. Якнайменше спілкуйтеся цього дня з керівництвом. Тим більше, нічого не просіть. Навряд чи вас почують чи приймуть ваші пропозиції щодо роботи. Експериментів із зовнішністю краще не робити, результат вам не сподобається. Є ймовірність сварки зі старшими родичами.

ТЕРЕЗИ

Тільки вівторок, а у вас уже мало енергії. Вас навряд чи може щось надихнути та підштовхнути до дій. Невдалий день для вирішення юридичних питань, налагодження зв'язків із кимось із-за кордону. Новий матеріал засвоюватиметься насилу. Поїздки краще відкласти. Робота на самоті, як і завжди, буде продуктивнішою. Ну ви й самі це знаєте.

СКОРПІОНИ

Відкладіть рішення, що стосуються особистих грошей. Невдалою буде ідея взяти кредит. Також на роботі найкраще перенести підписання важливих документів, договорів. Не обговорюйте з друзями заробіток свого партнера і не давайте у борг.

СТРІЛЬЦІ

Ви буде холодними і мовчазними. У будь-якому партнерстві як на роботі, так і в особистому житті не досягнете правильного рішення. Кожен стоятиме на своєму. Тому не підписуйте важливих паперів, не йдіть на поводу. Краще відкладіть вирішення важливих справ на інший день. З батьками може бути серйозна розмова.

КОЗОРОГИ

Зорі кажуть, що ви цього дня будете готові плідно спілкуватися, вести переговори. Але постійно щось заважатиме. То переговори скасують, то термінова робота з’явиться. Вас поглине метушня, а ви мріяли про великі справи. На все свій час.

ВОДОЛІЇ

Ви надміру можете переживати за дітей чи кохану людину. Але навряд чи буде для цього привід. Просто у вас буде «відчуття», але повірте, воно оманливе. А ось зміни у ваших стосунках цілком можливі. Намагайтеся зберегти терпіння і не йти на конфлікт. Творчим людям працювати краще у першій половині дня.

РИБИ

Спільна робота навіть з однією людиною може обернутися конфліктами та нерозумінням. Тому краще поділити обов'язки. Стосунки з коханою людиною можуть охолонути. Партнер може дещо відсторонитися від вас. Не хвилюйтесь, настане новий день і все стане, як і раніше.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень