Хто отримає прибуток, і кому усміхнеться Фортуна: Гороскоп на неділю, 5 червня

Прогноз для всіх знаків Зодіаку

ОВНИ

Ваше терпіння та працездатність, а також ігнор емоцій, які проявляють щодо вас оточуючі, дозволять уберегти ваше здоров'я та нервову систему. Цього дня найпотаємніші плани та задуми можуть втілитися. Можливі також приємні сюрпризи.

ТЕЛЬЦІ

Скористайтеся вихідним правильно. Вам варто побути в оточенні найближчих людей. І так ви переконаєтесь, що вас люблять та цінують.

БЛИЗНЯТА

Цього тижня ви добре попрацювали. У вас накопичилося чимало справ та  проєктів, які дозволять непогано заробити. А як і годиться, після того, як добре попрацювали – треба добре відпочити. Вам піде на користь саме активний відпочинок, а також нові знайомства.

РАКИ

У вас зараз успішний період практично у всіх починаннях, але це вимагає сил і часу. Причому розраховувати ви можете тільки на себе. Намагайтеся йти на компроміс і враховувати інтереси оточуючих. Темп роботи доведеться збільшити, але це принесе матеріальну винагороду. Подумаєте про це з понеділка. А зараз просто насолоджуйтеся вихідним. В особистому житті все гаразд.

ЛЕВИ

Якщо відображення у дзеркалі псує вам настрій – настав час зайнятися собою. Зробіть нову стрижку чи зачіску, перегляньте гардероб, запишіться на йогу. Вихідний день проведіть із сім'єю на природі.

ДІВИ

Не звертайте уваги на дрібні неприємності. Дотепність допоможе вам знайти вихід із будь-якої ситуації. Найближчим часом у вас буде шанс для просування кар'єрними сходами. З'являться нові перспективи, покращає і настрій. В особистому житті на вас теж чекають приємні події. Але через вашу надмірну емоційність зайві контакти цього дня краще звести до мінімуму.

ТЕРЕЗИ

Вам конче необхідна зміна обстановки. Якщо є можливість – візьміть невелику відпустку. Намагайтеся більше спілкуватися і виходити у світ. Своєю активністю та відкритістю ви приваблюєте людей. У особистому житті можливі невеликі конфлікти, пов'язані з сильною зайнятістю на роботі. Тому цей вихідний присвятіть все-таки дорогим вам людям.

СКОРПІОНИ

На роботі у вас все гаразд. Ви багато працювали і заслужили подяку. Тому дуже ймовірний успіх у фінансових справах. Однак ви не зможете позбутися відчуття, що вам чогось бракує. Якщо так – трішки зачекайте. Вільний час присвятіть наведенню порядку, затишку та чистоти в оселі. У багатьох представників знака в особистому житті можливі раптові, але дуже приємні зміни. А цей день – вдалий час для шопінгу.

СТРІЛЬЦІ

Для вас настав один із найвдаліших періодів. Щоб скористатися цим, вам слід завести тісніші контакти з колегами. Ви здатні зачарувати будь-кого, будьте відкриті та уважні до оточуючих – і вони віддячать. Це допоможе у побудові кар'єри. Також очікуються грошові надходження. До того ж вам пощастить у коханні. Зустрічі з друзями також обіцяють чимало приємних моментів.

КОЗОРОГИ

Цього тижня багато проблем, які вас пригнічували, вдалося вирішити. Не соромтеся при нагоді коректно підкреслити свою значущість на роботі. Проявіть активність та приязність. Якщо вам потрібна інформація, найзручніший спосіб її отримати – відверто поговорити з колегами. Робота зараз забирає багато часу і сімейні справи можуть опинитися на останньому місці. Але ж близьким потрібна ваша увага. Тому цього вихідного купіть для дому щось корисне – і настрій у сім'ї покращиться.

ВОДОЛІЇ

Цього тижня пані Фортуна проявила прихильність і в сфері громадської діяльності, і на роботі. Однак не дозволяйте себе експлуатувати. Менше вірте в обіцянки та об'єктивно розраховуйте свої сили та можливості. Деяким Водоліям варто визнати помилки у стосунках із другою половинкою, і саме зараз є шанс все виправити. Наприклад, у вихідний спробуйте провести час разом на природі чи хоча б на прогулянці.

РИБИ

Для більшості представників знаку настає досить клопіткий, але сприятливий період. Якщо ви зацікавлені в кар'єрному зрості – з'явиться шанс досягти успіху. Ваша миролюбність згладить всі гострі моменти, що виникають на роботі. Гарний час, щоб завести домашнього вихованця. Він принесе радість та мир у ваш будинок.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень