Впливова трійця - знаки Зодіаку, які від природи вміють пригнічувати інших

З їх появою у компанії починають говорити пошепки

ОВНИ

Жоден інший знак Зодіаку не може похвалитися такою впевненістю у своїх силах. Мають потужну силу волі й за будь-яку ціну йдуть до мети. Імпульсивні Овни завжди у пошуках нових пригод. Це не тільки штовхає Овнів вперед, але й впливає на оточення. Адже енергійні Овни залякують більш сором’язливих особистостей, й вони просто готові поступитися місцем.

СКОРПІОНИ

Скорпіони завжди тримають дистанцію. Вони спостерігачі – стежать за своїм оточенням й дуже ретельно й вкрай обережно обирають друзів. Тільки найрідніші знають, що за жорсткою бронею Скорпіона – вразлива й м’яка натура. Особисте життя Скорпіона завжди лишається у таємниці. Холодна натура Скорпіонів відштовхує, робить їх самовдоволеними домінантами.

ЛЕВИ

Впевнений вигляд Левів викликає повагу, їх поява у будь-якій компанії одразу привертає увагу. А їм тільки того й треба, адже це тішить їх самолюбство й робить певною мірою законодавцем трендів. Попри велике его Левів, їхні близькі добре знають їхню щедру та дружню сторону, і вміють розгледіти добру людину у цій астрологічній кішці.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень