Вдалий день для купівлі нерухомості – Тельцям, не варто пліткувати – Близнятам: Гороскоп на суботу, 28 травня

А у Стрільців буде сприятливий день для ремонту чи перестановки вдома

ОВНИ

Вас можуть застати фінансові або особисті проблеми. Не намагайтеся впоратися самостійно, попросіть допомоги у близьких. Складіть список справ і залишіть час для романтичних зустрічей чи нових знайомств.

ТЕЛЬЦІ

Вдалий день і для продажу, і для купівлі житла чи земельної ділянки. Не втрачайте пильність та не діліться таємницями з тими, кому не дуже довіряєте. Пам’ятайте, що кращі порадники – це рідні та близькі.

БЛИЗНЯТА

Зорі радять вам цього дня утриматися від пліток. Ця інформація дійте до об’єкта обговорень. Якщо у вас вихідний – можете поїхати за місто чи до стареньких родичів. Це покращить вам настрій. Відкладіть справи, присвятіть час для себе або проведіть вечір у приємній компанії.

РАКИ

Контролюйте свій настрій. Не дратуйтеся та не гнівайтеся на оточуючих. Цим самим ви зробите гірше тільки собі. А кривдник вийде сухим із води. Якщо отримаєте пропозицію щодо працевлаштування – краще не погоджуватися, якщо відчуваєте ризики. Надвечір можуть завітати родичі.

ЛЕВИ

Уникайте розмов, у яких почуєте на свою адресу докори або звинувачення. Агресивність теж краще приберегти на інший випадок. Цього дня зорі радять вирішувати конфлікти дипломатично.

ДІВИ

Успішний день. Багато справ вдасться вирішити. Можете вдатися до авантюр. Але не випромінюйте негативну енергетику. Вечір проведіть за улюбленою справою.

ТЕРЕЗИ

Ваш успіх – це спілкування. А от перед покупкою астрологи наполегливо радять добре подумати. Можете пошкодувати про марнотратство. Зосередьтеся на сімейних справах.

СКОРПІОНИ

Відкидайте всі негативні думки, які не даватимуть вам спокою. Субота справді вдасться, якщо змусите себе забути про справи. Краще почитайте книжку чи допоможіть нужденним людям або тваринкам. Тим паче, ви ж це любите.

СТРІЛЬЦІ

Ловіть момент: якщо ви планували зміни у своїй оселі – настав найкращий час. Насолодіться моментом, присвятіть день сім’ї.

КОЗОРОГИ

Не витрачайте емоції на все, що відбувається навколо. Цей день може змінити ваш світогляд. Про негаразди можете забути. А от щодо роботи – не тягніть, дійте рішуче.

ВОДОЛІЇ

Подбайте про себе. Уникайте зустрічі з людиною, яка тільки виснажує вас своїми скаргами і незадоволенням. Краще порелаксуйте, прогуляйтеся чи займіться арт-терапією.

РИБИ

Якщо у вас вихідний – присвятіть його близьким людям. Це допоможе віднайти вам внутрішній спокій. Вам дуже захочеться побалувати себе шопінгом. Якщо справді хочеться – побалуйте.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень