Випробування на міцність – Овнам, а Ракам пора до роботи: Гороскоп на середу, 25 травня

Близнятам на шляху до професійного росту варто ще попрацювати

ОВНИ

Із самого ранку варто бути готовим до випробувань на міцність. Не влазьте у чужі суперечки. А перед спокусою до «швидких грошей» краще добре подумайте.

ТЕЛЬЦІ

Підходящий день для аналізу причин, які призвели до ситуації, що щось йде не за вашим планом. Можливо, настав час щось змінити. Подумайте, чого ви хочете насправді. А ще може з’явитися цікава пропозиція щодо проведення вільного часу.

БЛИЗНЯТА

Щоб не натрапити на неприємності – краще зайвий раз не «висовуватися». Ви на шляху до підвищення, але докласти зусиль ще доведеться. Терпіння вам допоможе.

РАКИ

Хочете покращити свій фінансовий стан – треба працювати. Майте повагу до співробітників і не відмовляйтеся навіть від складних завдань. У житті взагалі вам краще уникати ситуацій, щоб вами керували емоції. Тим, кому надійде пропозиція щодо заробітку, варто добре подумати. Особливо, якщо запідозрите щось нечисте.

ЛЕВИ

Запам’ятайте, що вам снитиметься цієї ночі. Це може допомогти у розв’язанні питання, яке вас непокоїть. Краще  не створюйте приводів для хвилювання вашій другій половинці. Кожна маленька дискусія ризикує стати скандалом. Щоб не наробити дурниць – краще притримайте язик за зубами. Покладіться на свій внутрішній голос.

ДІВИ

Так, ану геть лінощі. Це ж не про вас. Хоч і потрошку, але робити те, що мусите – треба. Тим паче бажання працювати упродовж дня поступово повернеться. Досить думати тільки про гроші. Не прибідняйтеся, ваша реальність не така вже й погана. Попіклуйтеся й про духовне.

ТЕРЕЗИ

Бурхливий день. Ви можете досягнути нових професійних висот. Але не соромтеся висловлювати власну думку.

СКОРПІОНИ

Пригальмуйте зі своїми емоціями, якщо не хочете посваритися з близькими людьми. А якщо давно виношуєте якусь ідею – пора нею поділитися. Навіть якщо ви вважаєте її реалізацію малоймовірною.

СТРІЛЬЦІ

Не час лінуватися. Тим паче, що цей день сприятливий для справ. Постарайтеся викластися на повну. Навіть якщо це генеральне прибирання вдома, яке ви довго відкладаєте – подивіться на це з іншого боку. Ви ж облаштовуєте своє гніздечко. Зміните своє ставлення до обов’язків – і день мине легко. А хто добре попрацював – той добре відпочиває. Не забудьте про це ввечері.

КОЗОРОГИ

На роботі можуть виникнути неочікувані ситуації. Але досвід посприяє. На проблемах чи серйозних справах краще не зосереджуватися, бо цього дня вам може забракнути концентрації. Намагайтеся не думати про погане.

ВОДОЛІЇ

Якщо помічаєте, що енергія вас покидає – не задирайте ноги, а просто спробуйте змінити діяльність. Улюблена справа допоможе відновитися. Не бійтеся проявити себе. Якщо стикнетеся з браком грошей на важливу покупку – краще позичте у знайомих, аніж зв’язуватися з різними фінансовими конторами.

РИБИ

Друзі – ваша справжня терапія. Спілкування з ними допоможе відволіктися від сумних подій. Якщо думаєте про відпочинок – тоді вам справді варто  зробити паузу.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень