Чотири знаки Зодіаку, які потайки ненавидять вас

І не тільки вас, але й всіх інших

ТЕЛЬЦІ

Вони дуже вперті – це не новина. Справжні егоцентрики, чуттєві до образ. Якщо хтось робить не по-їхньому, вони це запам’ятають й чекають слушного моменту, щоб виплеснути на людину усю свою критику.

РАКИ

Раки будь за що готові себе захищати. Вони ненавидять всіх навколо, бо впевненні, що всі поводяться не так. Вони чекають, що інші мають розуміти їх без слів, а зворотне сприймають як особисту образу.

ДІВИ

Діви обожнюють допомагати іншим й завзято працювати. У них беззаперечно блискучий розум та вміння комунікувати. А ось емпатії їм бракує. Вони в мить можуть перетворитися на суддю й роздавати вердикти людям, зокрема й тим, хто звертається за допомогою.

СКОРПІОНИ

Скорпіони обожнюють спостерігати за усіма з дистанції, і саме ця відстань – це їхній захисний механізм. Це судді від природи, які уже про всіх наперед мають власну думку. Ворогів вони бачать здалеку, а ненавидять усіх інших – для профілактики.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень