Маленькі перемоги – Овнам, хороші новини – Дівам: Гороскоп на 17 травня

А у Близнят усі починання будуть успішними

ОВНИ

Це буде день маленьких перемог. Ви відчуєте себе оновленими, дуже сильними, і настільки наповненими життєвою енергією, що всидіти на одному місці просто не зможете.

ТЕЛЬЦІ

Максимальна обережність допоможе вам уникнути неприємних ситуацій. Розслабитися не вийде, і це може привести до стресу та емоційної напруги. Зберегти оптимізм допоможе підтримка близьких. Тому краще присвятіть день плануванню свого життя.

БЛИЗНЯТА

День буде сприятливим для виходу на новий рівень у стосунках з близькою людиною. Та й в принципі усі нові починання будуть успішними. Не виключені хороші звістки від старих знайомих.

РАКИ

Перед вами відкриються неймовірні можливості, про які раніше можна було тільки мріяти. Це може бути робота чи ділова пропозиція. Не втрачайте можливість – ви зможете залишити своїх конкурентів далеко позаду. Може надійти й приємна звістка від другої половинки.

ЛЕВИ

Не бійтеся і відстоюйте себе, якщо це буде потрібно. Покладіться на власну інтуїцію – вона вас не підведе. А от у вирішенні фінансових питань краще проявити стриманість. Важливі рішення відкладіть на другу половину дня.

ДІВИ

Зорі пророкують вам довгоочікувані хороші новини. Цей день може стати днем професійних успіхів. Але не забувайте про відпочинок. Для вас це вкрай важливо.

ТЕРЕЗИ

На вас чекає напружений, але досить цікавий день. Ваша інтуїція допоможе правильно розставити пріоритети – просто подивіться на все під іншим кутом, бо старі методи – не допомагають. Не виключені й нові фінансові можливості.

СКОРПІОНИ

Вам буде нелегко, але ви все можете. Просто будьте обережніші і постарайтеся не проявляти свої негативні риси характеру. Натомість краще подбайте про власне здоров’я.

СТРІЛЬЦІ

Хочете щось зробити – зробіть це самі. Ви добре знаєте цю мудрість. Не бійтеся, якщо справи вимагатимуть нових навичок і знань. Вони принесуть тільки успіх.

КОЗОРОГИ

Це буде день подолання кризи. І якщо ви прислухаєтеся до порад – це вдасться зробити швидше. А взагалі зірки радять більше часу проводити на свіжому повітрі.

ВОДОЛІЇ

Пригальмуйте зі своєю самовпевненістю – ви ризикуєте створити собі серйозні проблеми. Краще підіть на поступки і зосередьтеся на головному. Це допоможе вирішити і менш важливі завдання.

РИБИ

Не зациклюйтеся на невдачах. Просто визнайте свою поразку і рухайтеся далі. Не варто давати в борг. А от стосунки з близькими у багатьох представників цього знака – поліпшаться.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень