Діва, Коза, Сосна: хто Україна за гороскопами і про що це говорить

Астрологи склали гороскоп

Україна переживає непрості часи. Тож астрологи вирішили скласти гороскоп друїдів і східний календар про нашу країну.

Зауважимо, гороскоп жартівливий, не сприймайте цей текст занадто серйозно.

Зодіакальний гороскоп 

День народження України – 24 серпня, тобто за гороскопом вона – Діва.

Астрологи кажуть, що Діви працьовиті, люблять землю і роботу на землі, добре пристосовуються до різних життєвих обставин. Утім, бувають занадто критичні до себе. Допомога Дів часто альтруїстична. Діви намагаються бути всім потрібними, але вони великі ідеалісти. Діви вірні й практичні, але бувають нервові, звертають увагу на дрібниці, люблять чистоту у побуті.

Символ знаку Діва – скромність

Керує Дівами планета Меркурій, яка відповідає за активне спілкування та інтелектуальний розвиток. Діви – працьовиті, уважні, обережні, легко навчаються, переважно інтроверти.

Східний календар 

Рік «народження» незалежної України – 1991-й, а за східним календарем – це рік Кози.

Народжені під цим знаком – досить тонкі творчі натури, здатні на неймовірні романтичні вчинки. Їм притаманні чуйність, щирість і щедрість. Іноді “кози” можуть показувати примхливу і навіть мстиву натуру. У них багата фантазія, вони мають чимало талантів, це артистичні й елегантні особи. Народжені в рік Кози зазвичай мають чудовий смак, відмінне чуття форми і кольору. Їм притаманна сильна інтуїція, але вони не завжди на неї покладаються.

Що найбільше заважає народженим у цей рік? Сором’язливість і нерішучість. Кози часто бувають невдоволені своєю долею, через що іноді стають агресивними, хоча самі цього не усвідомлюють. Кози можуть бути дуже релігійними і в такому разі – більш поблажливими й уважними до інших. У таких випадках народжені в рік Кози починають контролювати свої дії і вчинки, зважувати і ретельно обмірковувати кожен крок, поступово розплутувати накопичені проблеми.

Пробивна сила у Кіз досить потужна, проте запалу вистачає ненадовго. Звичка все критикувати, а також властивий їм песимізм часом викликають шквал непорозумінь.

Кози цілком здатні підібрати для себе такий спосіб життя, при якому вони завжди будуть ситі й перебувати в безпеці, але часто на перешкоді цьому постають зовнішні фактори.

Гороскоп друїдів 

За гороскопом друїдів, дерево України – сосна.

Сосни – раціоналісти з аналітичним складом розуму, чудові організатори, сміливі, завзяті, дисципліновані, наполегливі, завжди готові до ризику. На шляху до мети їх мало що зможе зупинити. Вони знають, чого вони хочуть від життя, але бувають дуже непостійні в коханні.

Впізнаєте у написаному Україну? 

Джерело: depo.ua

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень