4 несумісні пари Зодіаку, які попри гороскопи будуть щасливі разом

На перший погляд, люди несумісні

Кожен мріє знайти свою споріднену душу, але комусь це не вдається протягом свого життя. Часто, аби переконатися у правильності свого вибору, люди звертаються до астрології щодо сумісності.

Астрологи визначили пари Зодіаку, які несумісні тільки на перший погляд. Виявляється з часом деякі пари обов'язково будуть щасливі разом.

Овен і Риби

Представники цих знаків Зодіаку мають кардинально різні риси характеру. Овни – вперті та наполегливі, вони звикли домагатися поставлених цілей. Риби ж – м’які, люблять пливти за течією і у стосунках вони хочуть просто любити. Однак разом – це хороший союз: Овни — особистості незалежні і волелюбні, а Риби дозволяють їм цим насолоджуватися. У такій парі Риби складають план, а Овен втілює його в реальність.

Телець і Стрілець

Ці знаки Зодіаку – протилежності. Тельцям важлива стабільність і безпека, а Стрільці прагнуть чогось нового. Але таких партнерів неймовірно тягне один до одного і між ними одразу ж проскакує іскра. Телець і Стрілець можуть побудувати міцні стосунки, довіряючи одне одному.

Близнята і Рак

З таких партнерів не вийде хорошої пари. Саме так здається оточуючим. Але тут точно бувають винятки. Оточуючим часто здається, що з партнерів ніколи не вийде хороша пара. Але з будь-яких правил є і винятки. Близнята часто мають мінливий настрій ніби дитячий характер. А Ракам навпаки таке подобається, така поведінка їм здається доволі милою і вони захищають свого партнера. Тож така пара має реальні шанси стати щасливими.

Діва і Водолій

Ці знаки Зодіаку здавалася б занадто різні, щоб бути разом. Діви повністю зосереджені на кар'єрі і люблять свої порядки, а Водолії потребують постійних кардинальних змін. Однак таких партнерів об’єднує розум і вміння ним користуватися. Діва і Водолій завжди досягають своїх цілей і хочуть примножувати спільне благополуччя.

Джерело: Ukr.Media

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень