День сонячного затемнення стане переломним для 3-х знаків Зодіаку

Їм щаститиме у фінансовому плані

Фото - depositphotos
Фото - depositphotos

30 квітня – день сонячного затемнення. Його вже називають магічним, адже сьогодні відкривається коридор затемнень.

Астрологи кажуть, це період шалених змін та можливостей і саме сьогодні 3-м знакам Зодіаку вдасться докорінно змінити своє життя.  

Тельці

Представники цього знака Зодіаку матимуть справжній фінансовий успіх. Сьогодні Тельцям треба діяти. Не бійтеся ризикувати, всі ваші авантюри та капіталовкладення окупляться. В особистому житті Тельцям теж пощастить. Якщо ви досі не маєте пари, то найближчим часом маєте усі шанси зустріти свою людину.

Стрільці

Серед людей, які вас оточують, ховаються ті,  хто може дати слушну пораду та підказати, як рухатися далі. Удача вам посміхатиметься і до кінця дня у вашому житті може відбутися подія, яка дасть розуміння того, у якому напрямку рухатися і як будувати подальше кар’єрне життя. Не проґавте цей шанс.

Козороги

Представникам цього знака Зодіаку астрологи рекомендують бути уважними та не пропустити момент, коли все можна буде змінити. Найближчим часом ви можете отримати цікаву пропозицію, яка в майбутньому принесе хороший фінансовий дохід. Можливо сьогодні ви самостійно прийдете до думки, що досить робити те, що ви робите і почнете займатися кардинально іншим. Нічого не бійтеся та довіряйте своїм відчуттям.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень