Чотири знаки Зодіаку, в яких суцільна каша в голові

Їм важко самотужки ухвалювати рішення, а вночі заважають спати таргани в голові

РИБИ

Якщо й починати щось планувати з Рибами, то треба це робити дуже й дуже заздалегідь. Врахувати усі ризики. Вгадати наперед що захочуть утнути Риби дуже складно, бо вони живуть у своєму світі з зефірними хмаринками. 

Риби можуть за мить скасувати плани, якщо їм в голову прийшла ідея, втілення якої не можна відкласти. 

БЛИЗНЯТА

Близнятам складно наважитися на якесь конкретне рішення, адже у буремному світі стільки можливих варіантів! Ще й настрій у них - не позаздриш: скаче туди-сюди й тільки клопоту додає. То вони ридають, а вже за мить сміються над крутими мемами. 

ДІВИ

Діви буквально божеволіють від постійних вагань «за» чи «проти». Навіть похід на піцу може перетворитися на пекло. Бо закладів багато, варіантів страв ще більше…. Що обрати, що правильно, що смачно? А Дівам треба тільки найкращий образ та ресторан і тільки вишукане меню. Перфекціонізм головного мозку. 

ТЕРЕЗИ

Терези часто нехтують власною думкою заради задоволення інших. У прагненні завжди бути зручним для інших, Терези весь час наштовхують на хаос у своїх думках та почуттях. Нові знайомі одразу помічають таку розгубленість та нерішучість.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень