Вони знищать один одного: яким парам знаків Зодіаку не можна створювати сім'ю

Спільне життя буде нестерпним

Фото ілюстративне, з мережі
Фото ілюстративне, з мережі

Якою б не була пристрасть на початку стосунків, в сімейному житті все може піти шкереберть.

Партнери починають сваритися і поступово стають нещасливими разом.

Якщо ви це переживаєте, можливо, ваш партнер вам просто не підходить? Астрологи виділяють чотири такі пари. Бути разом їм просто протипоказано.

Скорпіон та Лев

Ці стосунки нерідко закінчуються нервовими зривами та візитами до психолога. Це два лідери, які ніколи не зможуть піти на поступки. Лев хоче підкорювати, а Скорпіон ненавидить, коли над ним панують. Постійна ревнощі, постійні сварки та грандіозне розлучення через кілька років спільного життя.

Водолій та Козеріг

Козеріг консервативний, тому спочатку романтичний і ніжний Водолій йому сподобається. Але з часом, інфантильність, яка є у Водоліїв, набридне Козорогам і ті почнуть на все дратуватися. Останньою краплею стане момент, коли Козеріг буде змушений сам вирішувати абсолютно всі сімейні проблеми.

Терези та Риби

Ці знаки дуже схожі. Це, як не дивно, стане основною проблемою. Спочатку вони думатимуть, що знайшли ідеального партнера, але з часом все підводне каміння стане очевидним. Жоден з них не вміє виявляти ініціативи бодай в чомусь, але вимагатиме цього від партнера. Ця пара не тільки нічого не доб'ється разом, а й загряне в проблемах, адже жоден із них не дуже вміє їх вирішувати.

Стрілець та Телець

Вони чудові друзі та колеги, але не пара. Телець бачить світ та сім'ю консервативними, а Стрілець не хоче жити за старими стандартами і не проти експериментів. Тоді як Телець їх терпіти не може.

Джерело: GSMinfo

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень