Жіночі знаки Зодіаку, які не приваблюють чоловіків

На те є вагомі причини, які часом непомітні на перший погляд

Є жінки, які мають далеко не модельну зовнішність, але збирають довкола себе цілі натовпи залицяльників. А є справжні красуні та розумниці, які попри все, лишаються на самоті.

Астрологи стверджують, що у всьому винна дата народження, і навіть назвали 3 знаки Зодіаку, представниці яких з певних причин не приваблюють сильну стать

 

РАК

Раки відомі своєю прихованою красою, яку розгледіти відразу досить тяжко. А, як відомо, зазвичай чоловіки не готові витрачати час на розгадування загадок.

Крім того, у характері Раків — обережність, яка відштовхує представників сильної половини. Саме тому жінки цього знака користуються далеко не найбільшою популярністю у чоловіків.

ДІВА

Жінки-Діви повільні у відносинах, хоча й дуже поступливі. Однак далеко не кожен залицяльник готовий проходити цілий квест заради того, щоб знайти ідеальну супутницю.

Чоловіки вважають Дів справжніми «фортецями», і далеко не кожен кавалер достатньо наполегливий для того, аби вести багатомісячну «осаду».

ВОДОЛІЙ

Жінки, що народилися під знаком Водолія, вважаються справжніми амазонками — вони сміливі, амбітні і готові відстоювати свою думку до останньої краплі крові.

Водолії швидко приймають рішення, тому така жінка з легкістю може запропонувати обранцеві піти до ДРАЦСу після кількох тижнів знайомства. І, звісно ж, чоловікові не сподобається така сувора командирка.

Джерело: Ukr.Media

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень