Щасливий тиждень: У житті яких знаків Зодіаку розпочнеться «біла смуга»

Їх лише три

Місячне затемнення – це вдалий початок для представників 3-х знаків Зодіаку. Їм до кінця цього тижня щаститиме у всіх починаннях.

Овни

Люди, які народилися під цим знаком Зодіаку, отримають дуже вигідну пропозицію щодо роботи та зроблять омріяний кар'єрний ривок. Це принесе їм не лише визнання у професійній сфері, а й збільшить дохід. Цього тижня Овни матимуть багато важливих зустрічей та заведуть нові знайомства. На любовному фронті Овнів пануватиме романтика.

Раки

У представників цього знака Зодіаку з’являться нові джерела доходу, що дозволить закрити важливі фінансові питання. Цього тижня Раки будуть сповнені енергії, щоб підкорювати нові вершини. Удача буде на їхньому боці. На вихідних Раки зможуть сповна насолодитися довгоочікуваним сімейним відпочинком.

Стрільці

Вони отримають велику суму грошей та почуватимуться вільними від роботи. До кінця тижня Стрільці сміливо можуть вирушити у подорож, на яку так довго чекали. Представників цього знака чекають нові знайомства та гарні новини з роботи. Після повернення з відпочинку Стрільці візьмуться за проєкт, який принесе їм хороший дохід.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень