Раки стануть заручниками конфлікту, у Скорпіонів – настане ідеальний момент: Гороскоп на 18 травня

Водоліям даватимуть наполегливі поради

ОВНИ

Вас може дратувати поведінка людей навколо, але не треба у відповідь поводитися ще неадекватніше – навпаки, стримавшись, ви будете почуватися набагато спокійніше. Ви матимете змогу продемонструвати свої навички та винести з цього велику користь для себе. Попри все, не піддавайтеся тиску ззовні.

ТЕЛЬЦІ

Цей день може принести несподіванки. Можливо, вони стосуватимуться роботи. Вам вирішувати, як реагувати на різкі зміни – те, що здавалося глобальним збоєм, може виявитися лише тимчасовою затримкою. Використовуйте надані можливості лише з гарною метою. Адже закон бумеранга ніхто не скасовував.

БЛИЗНЯТА

Утримуйтесь спокус. Чинити опір хоч і складно, але можна наробити такого, про що згодом доведеться пошкодувати.

РАКИ

Не переймайтеся, якщо стали заручником конфлікту. Проявіть сміливість та інтелект – ваші природні дані допоможуть знайти своє місце під сонцем.

ЛЕВИ

Якщо звична рутина стала зовсім нудною – вдихніть в неї нове життя. Однак зміни – це завжди хаос та необхідність звикати до нового. Тому запускайте їх лише, якщо готові з усім впоратися. Бо для реалізації серйозних проєктів – час невдалий. Краще доведіть до ладу давніші справи.

ДІВИ

Ви видихаєтеся, тому саме час поповнити запаси енергії. Найкращий варіант – приділити час улюбленій справі та близьким. Залишайтеся добрими, щоб не було. Любов врятує світ.

ТЕРЕЗИ

Порушити традицію та піти своїм шляхом – плюси такого вчинку для вас очевидні. Так, інші можуть бути розчаровані, але ви маєте право на власні рішення. Навіть якщо упирається хтось із близьких – іскра всередині вас надто яскрава. Продовжуйте довіряти серцю і досить ховатися від відповідальності.

СКОРПІОНИ

Ідеальний момент для розмови, якої ви довго уникали. Настав час говорити прямо. Усі сторони підійдуть до питання терпляче та стримано. Ви – прислухатиметеся до чужої думки. Проведіть день у тиші та спокої – лише в такому стані ви зможете проаналізувати останні події та дійти правильних висновків.

СТРІЛЬЦІ

Терпіння – ключ до успіху. Продовжуйте – і це обов’язково принесе свої плоди. Але не забувайте піклуватися про себе. Навіть таким завзятим, як ви, час від часу треба відпочивати.

КОЗОРОГИ

Ви як ніхто інший знаєте, що зміни на краще повинні бути поступовими. Не квапте події. Залишайтеся сильними та добрими, адже спокуса зробити когось із близьких знаряддям для досягнення своєї мети стане тим, про що ви пошкодуєте.

ВОДОЛІЇ

Наполеглива порада – це турбота про ваші інтереси. Можливо «радник» знає більше за вас. Але ж у цьому й сенс – інші радять те, що зробили б самі. Подумайте, чи підходить це вам. Не втрачайте віру, якщо не отримали очікувані результати.

РИБИ

А от вам можуть порадити щось непотрібне та безвідповідальне. Ваше завдання – проявити стійкість і дати зрозуміти, що з вами такі штуки не пройдуть. Не вступайте в суперечки, просто зіпсуєте стосунки. Не сумнівайтеся в собі.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень